Actualitate

Cazuri, incidență, vaccinări. Încă un deces

COVID-19 / Până duminică 21 noiembrie, la nivel național au fost confirmate în total 1.762.701 cazuri de Covid-19, 1.639.344 de pacienți fiind declarați vindecați. Au fost înregistrate 1.936 de cazuri noi. 54.959 de persoane au decedat. Aici mai multe detalii.

În județul Bistrița-Năsăud, numărul total al cazurilor de infectare cu Covid-19 confirmate până astăzi este 19.115, cu 24 mai multe ca ieri.

69 de persoane sunt izolate în spital, iar 584 la domiciliu.

645 de persoane se află în carantină.

S-au efectuat 342 de teste.

Numărul de decese înregistrate în Corona-Forms ajunge la 990 (1 anunțat astăzi).

Incidența cumulată în ultimele 14 zile în Bistrița-Năsăud coboară la 1,67. Incidența în municipiul Bistrița scade la 2,39. Cea mai mare incidență: comuna Monor (9,92).

Până în prezent au fost administrate 179.763 de doze de vaccin. Persoane vaccinate cu schemă completă: 94.996. Ieri 20 noiembrie au fost vaccinate 823 de persoane (176 – Doza 1, 341 – Doza 2, 306 – Doza 3). Totalul persoanelor vaccinate cu Doza 3: 16.752.

Ieri, la Căianu Mic, echipa mobilă de la Beclean a vaccinat 111 persoane (106 cu Pfizer, 5 cu Johnson).

8 comentarii

 • Stăm liniștiți până la sărbători cu trendul ăsta descrescător. Luptele de stradă din occident vor mai domolii intențiile despotice ale guvernelor. Noi vom copia deciziile de acolo și toată lumea va fi fericită. Numărul mai mic de vaccinați va dovedi că suntem o țară mai democrată decât cele cu tradiție. Având în vedere că cei mai speriați de următoarele valuri pandemice sunt tot vaccinații, mai avem o calitate. Suntem și printre cei mai curajoși, având un procent modest de vaccinare. Dacii liberi. O descriere perfectă pentru acest brav popor.

  • Dacii liberi!?!?!?!?
   Stii care este diferenta intre dacii liberi si actualul popor care traieste pe aceste meleaguri? Cind Burebista, Decebal per Scorilo sau alti conducatori zicea „la lupta ” apoi aia mereau la lupta, acuma daca X, Y sau Z spune vaccinati-va voi va fofilati sub nu stiu ce blazoane de 2 lei si incantatii preotesti care la aceea vreme nu existau.
   Deci degeaba vrei tu sa fii dac liber ca nu esti. Esti un fel de pampalau ce repeta ca un papagal ceea ce i se spune prin tot felul de metode de informare fara a gandi si a incerca sa judece ce e bine si ce e rau.

  • Avem pe aici un antivaxer cu un VPN bun care își schimbă IPul și da plusuri și minusuri după bunul plac. Mai era unul „Covidu19”, nu îl mai vad pe site, o fi mierlit-o de covid…

 • Nu inteleg de unde atata ura si violenta pentru cei nevaccinati ?! Pana si rudele te injura si iti spun ca o crapi daca nu te vaccinati ! Este foarte trist ca au reusit sa ne invrajbeasca !

 • Nu am nimic cu persoanele vaccinate. Dar atâta timp cât fac propagandă agresivă pentru vaccinare, îi consider niște supuși manipulați și transformați în susținători ai sistemului ăsta dictatorial și corupt. Fraierii se oftică degeaba pe domnul Bălălău. Omul are dreptate.

 • „Ie” greu de inteles 🙂 de ce ne dorim ca lumea sa se vaccineze. „Ie” foarte greu! „Umflarea” din pix , din ce sursa oficiala „ne-ai Impartasit-o”? Ai vazut tu cifrele reale si apoi modul in care s-au umflat? Sunt unul dintre cei cu care voi astia nevaxx v-ati mandri 🙂 Am fost doar confirmat infectat, cam atat. Dar spre deosebire de voi nu sunt un sociopat egocentric. Stiu ca sunt multi care nu au avut sansa pe care am avut-o eu de a fi „doar infectat”. Toate guvernele tarilor indeamna la vaccinare, doar guvernele ad-hoc de pe Meta sunt impotriva. Iar acolo unde guvernele sunt de incredere lumea s-a vaccinat, in proportie foarte mare. Asa ca, desi guvernele din RO sunt , cum sunt, adica pline de „specialisti” asa cum sunteti si voi in medicina, nici macar cei vaccinati nu s-au luat dupa ei, ci dupa cei din lumea civilizata. In concluzie nu ascultati de „specialistul” in „Meta dezinformare” cu pseudonimul Dragos, vaccinati-va veti evita o forma grava de Covid, noi valuri si noi restrictii!

 • Și eu îl aștept pe domn doctor să ne tragă de urechi. Îmi amintesc de vremea când îi eram pacient. Mă ținea cu gura căscată câte un sfert de oră în momentul în care auzea o știre la radio. Pe teme politice era foarte virulent. Nu zic că era neapărat rău, că dânsul lucra fără anestezice și mai aveam și eu timp să îmi revin. Domn doctor politica e plină de șarlatani. Nu are rost sa vă agitați pentru nimeni. Mai bine vă ocupați să mai puneți câte un răzvrătit ca mine la punct. Numai bine!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS