Social

Noua casă a Primăriei Sânmihaiu de Câmpie, inaugurată

(FOTO) Lucrările la noul sediu al Primăriei și Consiliului Local al comunei Sânmihaiu de Câmpie, construit și dotat cu bani guvernamentali prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală și de la bugetul local, aproximativ 500.000 de euro, au fost recepționate.

La eveniment au fost prezenți, alături de primarul Ioan Mate, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, deputații Daniel Suciu și Bogdan Ivan, dar și primari, în frunte cu cel al comunei Lechința, Romeo Florian.

”Omul sfințește locul, atunci când face lucruri bune pentru comunitate. Așa se întâmplă și în comuna Sânmihaiu de Câmpie, unde domnul primar Ioan Mate a dezvoltat semnificativ acest frumos loc și își propune să continue munca. Nu a fost neglijată nici Primăria, casa oficială a comunei, care a beneficiat de lucrări de modernizare și dotare. O lucrare oglindă a comunei, care arată respectul pentru oameni. Vă doresc să aveți în continuare înțelepciune și răbdare cu toți cei care vor veni la Primărie. Să vă aplecați cu responsabilitate asupra fiecărei probleme și să le fiți alături, așa cum ați făcut-o și până acum. Am toată prețuirea și respectul pentru dumneavoastră, domnule primar Ioan Mate și oamenii ce vă sunt alături. Și eu voi continua să vă sprijin și împreună să facem lucruri bune pentru comuna Sânmihaiu de Câmpie”, a transmis președintele CJ Radu Moldovan.

”Este o zi importantă pentru comuna Sânmihaiu de Câmpie, am reușit să facem această frumoasă clădire, pe lângă alte obiective, în parteneriat cu Consiliul Județean. Mă bucur pentru această investiție, dacă se vrea se poate”, a afirmat primarul Ioan Mate.

”Primăria Sânmihaiu de Câmpie a reușit să performeze într-o perioadă complicată și împreună cu Lechința formează capitala zonei de câmpie. Comunitatea din Sânmihaiu de Câmpie are de acum o primărie nouă, după lucrări executate în doar 8 luni. După drumuri, apă și canalizare acum a venit și rândul unei primarii europene în comună. În calitate de deputat în Parlamentul României, am fost și voi fi alături de proiectele primarilor județului Bistrița-Năsăud și a comunităților locale. Felicitări pentru toate investițiile, în noi aveți un partener”, a menționat deputatul Bogdan Ivan.

”Când într-o comunitate rurală, biserica, școala și primăria sunt rânduite, acea comunitate își poate duce destinul mai departe. Aceste lucruri s-au întâmplat în Sânmihaiu de Câmpie. Felicitări că au ajuns în acest punct și sunt convins că vor mai face și alte lucruri”, a spus deputatul Daniel Suciu.

1 comentariu

  • Bani aruncați pe apa sâmbetei. O clădire mult prea mare la o comună cu puțin peste 1000 de locuitori. O să le fie greu să-și plătească utilitățile din bani de la bugetul local. La următoarea reorganizare administrativă chiar dacă s-ar uni cu Miceștiul tot o sa fie o comună mică că și populatie.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS