Actualitate

Noua fabrică de fibră optică din Parcul Industrial Bistrița Sud este aproape gata. Se caută angajați

Noua fabrică Datacor din Parcul Industrial Bistrița-Sud va începe producția în ianuarie 2021 și va produce conectică de fibră optică pentru industria telecom, anunță compania bistrițeană pe Facebook.

Investiția în noua unitate de producție se ridică la 1,25 milioane de euro, finanțarea proiectului fiind posibilă cu ajutorul fondurilor europene prin Programul Operațional Regional (POR 2.2). Lucrările au fost demarate în primăvara anului 2018, iar producția efectivă va începe în ianuarie 2021.

Producția se va adresa următoarelor segmente de piață: fiber-to-the-home, centrele de date, 5G, LANs (Local Area Networks). Cablurile de fibră optică preconectorizate a se face aici vor fi conform celor mai înalte standarde de calitate și cu grijă față de mediul înconjurător.

De la finalul acestui an, Datacor va începe să facă recrutări pentru 20 de posturi disponibile: tehnician producție, tehnician măsurători și laborator, gestionar depozit, controlor calitate, agent vânzări ș.a.

Obiectivul companiei Datacor pentru anul următor este să lanseze propriile produse și pe piața europeană, vizând în special Germania și Austria, țări în care se fac investiții foarte mari în infrastructura telecom.

Datacor, cu 18 ani de activitate pe piața de integrare de soluții inovatoare de comunicații, estimează o creștere a cifrei de afaceri și a profitului pe 2020 și își menține planul de investiții setat pe următorii doi ani, alocând peste 800.000 euro pentru dezvoltarea unui centru de logistică regional.

Datacor este o companie 100% românească, deținută de frații Bogdan și Cristian Bilegan, cu 18 ani de experiență pe piața de soluții inovatoare de comunicații, securitate și electrice, operând în segmentele office, retail și industrial. Din 2002 până în prezent, compania a crescut continuu, ajungând la o echipă de peste 70 de persoane și o cifră de afaceri de 8.8 milioane de euro.

Compania este prezentă în trei orașe din România: Bistrița, unde se află sediul administrativ și logistic, București – sediul secundar și logistic și sediul din Cluj, punct de prezență și logistic.

https://www.facebook.com/DatacorRomania/posts/1785961291569764

12 comentarii

 • De așa ceva avem nevoie, de oameni ca ei care inovează și creează locuri de muncă, voi țineți țara asta pe linia de plutire! Vă mulțumim și succes! Primăria, admin financiară, garda de mediu etc puteți să-i ajutați cu ceva sau doar să-i sufocați cu controale și amenzi?

  • Locurile de munca cu salariu de 400 euro nu sunt locuri de munca. Sunt plantați de sclavi.

   Romanul modest se mulțumește cu puțin și în Europa unde strica piata

 • firicel, tată !
  Tu care n-ai bani de ”o câcare în centru” (recte taxa la budă), faci nazuri de plantații și sclavi.
  Tu ai făcut ceva folositor vreodată (înafară de varicelă) ?
  Ai idee ce înseamnă să creezi un loc de muncă și să-i dat de lucru unui bolovan cu nume de firicel ?
  La mulți vă pute munca, dar înafară de vânturi și chiorăituri de mațe goale nu produceți nimic

  • eu am de munca in belgia pe 1700 euro pe luna nu imi trebe suta ta de euroi .

   am mai muncit pe 100 euro in romania si stiu cum e

  • data cool esti un patron de sclavi … parerea mea

   decat locuri de munca din astea mai bine pleci din tara .

   au mai ramas cei care nu pot pleca

   de ce nu se maresc salarile cum au facut la doctori ?

   pentru ca daca poti sa i prostesti sa fie profitul mai mare

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS