Economie

Noul model Dacia Duster a fost lansat și în Bistrița-Năsăud în cadrul unui eveniment

Noul model Dacia Duster, ajuns la a treia generație, a fost lansat și în Bistrița-Năsăud în cadrul unui eveniment organizat de reprezentanța Dacia din județ, compania Automobile Service Bistrița, ocazie cu care au fost oferite trei premii.

”Suntem încântați să vă prezentăm a treia generație a acestui model, care vine cu un design convingător, capabilități excelente pe teren accidentat și polivalența specifică brandului, un simbol al succesului, cu 2 milioane de posesori!

Dacia Duster este extrem de autentic, special conceput pentru teren accidentat și întotdeauna stăpân pe situație. Prima generație Duster a reprezentat a doua revoluție DACIA pe piețele europene, fiind primul SUV popular care a uimit prin capacitățile off-road și performanțele urbane impresionante.

Rezultatele Dacia sunt spectaculoase!

Juriul European AUTOBEST a premiat compania cu titlul COMPANYBEST 2023, oferit celei mai bune companii auto din Europa și din lume. Vânzările au explodat, DACIA fiind alături de VW, singura marcă cu modele în top 10 vândute în Europa, cu Sandero mereu în top 3 și Duster urcând constant spre top 5.

Dacia este un brand esențial, oferind exact ce este necesar pentru o viață frumoasă. Filozofia DACIA este împărtășită de peste 80% din oamenii de pe continentul nostru. Loialitatea clienților este remarcabilă: 75% dintre cei care își vând mașina rămân în Grup, iar majoritatea, adică 60%, cumpără din nou o Dacia, în timp ce 15% aleg un Renault.

Anul acesta, vânzările Dacia au crescut cu 3,6% în Europa, ajungând la 153.439 de unități. Sandero a devenit, în primul trimestru, cel mai bine vândut vehicul din Europa, cu 72.995 unități comercializate, în creștere cu 20,2% față de anul anterior.

Până la sfârșitul anului, vom lansa noi generații ale celorlalte două modele cheie:

 • Noua Dacia Duster, care a înregistrat peste 18.000 de comenzi în primele 30 de zile de la deschiderea comenzilor.
 • Noua Dacia Spring, una dintre cele mai accesibile mașini electrice de pe piața europeană.

Dacă până acum clientul Dacia era atras de accesibilitate, în viitor Dacia va fi dorită pentru designul său atrăgător, realizând apoi că este și accesibilă. Aproape 90-95% din forma actuală se va regăsi și pe Bigster, marcând o nouă eră de ambiții pentru brand.

Viitoarele modele Dacia vor fi tot mai ingenioase, adaptate activităților în aer liber, robuste și menite să susțină un stil de viață plin de aventură în mijlocul naturii.

Mulțumim clienților noștri posesori ai unui model Dacia și invităm pe cei care nu au mai condus demult o Dacia să testeze noul model și să se înscrie în concursul nostru pentru a câștiga unul din cele 41 de premii disponibile în campania de lansare din această lună”, a transmis Automobile Service, reprezentant Dacia în județ, prin Andrei Toadere, director general.

Cu ocazia evenimentului au fost oferite 3 premii:

 • primului client care a achiziționat Duster 1 în anul 2010
 • ⁠primul client care a achiziționat Duster 2 în anul 2017
 • ⁠primul client care a comandat Noul Duster 3 anul acesta

5 comentarii

 • Premiul cel mare este primul client care isi pune pofta-n cui si ramane cu privitul la roata de rezerva !

  11
  5
 • Este rezolvata in instanta stimate tablagiu .
  Nu mai trebuie sa nu dormi din cauza asta, s-a finalizat acum o luna si primesc si 9.600 lei despagubiri, cheltuieli etc.
  S-au transat lucrurile asa dupa actele mele foarte clare si totul este sub control asa ca totul a trecut.
  Ramane doar gustul amar fata de administratie si justitie care a lasat un dosar la judecata 16 ani cand totul trebuia sa se rezolve in maximum un an, asa ca la oameni nu ca in dictatura.
  Hai noroc !

  12
  6
  • Să fii sănatos Bălane.Dacă așa a zis justiția așa e.Io te-am mai curentat pe aici pentru aceleasi apucături si discursuri la fel de absolute ca si ale ălora pe care-i critici.Pe mine personal nu ma incurci cu nimic cu casa ta ,sa o stăpânesti sănatos Pentru personalitate si voința ,te felicit.Dar rezultatul voturilor pe care le-ai obtinut trebuie sa iti dea de gândit că nu e chiar asa cum spui că propunerile tale au sustinerea tuturor bistritenilor.Revenind la subiectul articolului,trebuie sa apreciem firma care promoveaza un produs românesc si sustine o mare parte din ecobolia românească cu masini de care e plin occidentul.

   10
  • Care produs românesc? Dacia este o marcă 100% a grupului francez Renault, care fabrică Dacia atât în România, cât și în alte câteva țări exceptând Dacia Spring, care e fabricată în China.

   7
   5
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.