Actualitate Recomandări

Noul sediu al Serviciului Județean de Medicină Legală, inagurat

(FOTO) Noul sediu al Serviciului Județean de Medicină Legală Bistrița-Năsăud, situat în spatele Ambulatoriului de pe str. Gării, o investiție de 1.404.745 lei din bugetul județean, a fost inaugurat în prezența președintelui CJ Radu Moldovan, a unor șefi de instituții și invitați din domeniul medicinei legale din Cluj și Mureș, care au spus că acesta este cel mai modern sediu al unui Serviciu de Medicină Legală din Transilvania, a președintelui Tribunalului BN, judecător Liliana Preda, a conducerii Parchetului.

1-inaugurare-medicina-legala-2016 2-inaugurare-medicina-legala-2016 3-inaugurare-medicina-legala-2016 4-inaugurare-medicina-legala-2016

”Sediul a fost modernizat odată cu proiectul nostru european de reabilitare a Ambulatoriului Spitalului Județean de Urgență. Acest sediu nu a fost eligibil pe fonduri europene, fiind reabilitat integral cu fonduri de la bugetul județului Bistrița-Năsăud. Am luat decizia să finanțăm această investiție pentru că nu puteam lăsa sediul de Medicină Legală nemodernizat. Au fost modernizate toate cabinetele, laboratoarele și spațiile în care se va desfășura activitate. Una dintre prioritățile noastre a fost sistemul de sănătate și am reușit lucruri extraordinare, în patru ani s-au făcut investiții de peste 20 de milioane de euro din fonduri europene, fonduri guvernamentale și ale CJ. Avem aproape peste tot, în toate secțiile, condiții foarte bune de lucru. Eforturile noastre nu au fost zadarnice, și medicii sunt interesați să vină spre Bistrița. Sunt bucuros că am reușit să convingem ANL să modifice legea, pentru a se putea investi și în locuințe pentru tineri din învățământ, sănătate, specialisști din alte domenii. Avem deja aprobată construcția a 40 de unități locative pe un teren al CJ aflat în administrarea Spitalului. Medicul nu este plătit la adevărata sa valoare, dar oferindu-i condiții bune în spital plus o locuință cetățenii vor putea avea servicii de cât mai bună calitate”, a spus președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan.

5-inaugurare-medicina-legala-2016 6-inaugurare-medicina-legala-2016 7-inaugurare-medicina-legala-2016 8-inaugurare-medicina-legala-2016

Directorul Spitalului Județean de Urgență Bistrița, prof. univ. dr. Mircea Gelu Buta, a precizat că au fost reabilitate următoarele spații: secretariat, cabinet medic-șef, cabinet asistent-șef, cabinete medici, cabinet de consultații, sală de așteptare, laborator toxicologie, laborator histopatologie, arhivă, grupuri sanitare, sală pentru necropsii, cameră frigorifică, sală predare cadavre.

9-inaugurare-medicina-legala-2016 10-inaugurare-medicina-legala-2016 11-inaugurare-medicina-legala-2016 12-inaugurare-medicina-legala-2016

7 comentarii

 • Domnilor, toate bune și frumoase în afara sindrofiilor și tăiatului de panglici cu arsenalul de popi la dispoziție. Singurul merit este al plătitorilor de taxe și impozite din banii cărora se construiesc aceste utilități. Punct.

  • Numai in romania politicienii se lauda cu investiitiile din banii publici adunati de pe umerii celor de la privati!!!
   Restul e can-can!
   Ce e can-can?
   E ca vor sari bugetarii care vor spune ca si ei platesc impozite.
   Da, platesc impozite ..dar acei bani ajung fix pentru salariile a 20 zile din luna urmatoare!!!!!

 • Pe lîngă faptul ca banul public se fura, se mai face cîte-o investitie care se vrea a fi tot meritul politrucilor care se laudă de parca au adus bani de acasa. Domnilor aceia sunt bani produsi de cetatenii romani care muncesc muncesc nu fură e meritul lor.

  • de asta e bataie pe poltica..
   politica asigura locuri de munCA CAldute …ca sa aiba CA CAND E FIRG AFARA!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS