Actualitate

”Nu se termină totul aici!”. Reacții după Gloria – Corona

”O premieră pentru noi, o premieră pentru Bistrița, din păcate un meci pierdut. Spuneam în momentul în care sorții ne-au hărăzit Corona Brașov că era singura echipă venită din turul 2 pe care mi-aș fi dorit să o evit pentru că le cunosc valoarea, au și un ascendent moral în fața noastră deoarece în ultima vreme am pierdut în compania lor de fiecare dată. Poate că dacă am fi fost ceva mai concentrați… La un moment dat graba a făcut diferența”, a declarat antrenorul Gloriei Bistrița-Năsăud, Horațiu Pașca, după înfrângerea cu Corona Brașov (25-27) în prima manșă din turul 3 al Cupei EHF.

El a menționat că le felicită pe fete ”pentru modul în care au abordat această partidă, pentru modul cum s-au pregătit în această săptămână, începută la Brăila și terminată aici cu Corona Brașov, una extrem de intensă, cu trei meciuri în compania unora dintre cele mai bune formații din Liga Florilor. Să nu uităm că facem parte din al doilea campionat ca valoare din lume. Mi-aș fi dorit ca la un asemenea meci internațional, cu două echipe bune, să văd un cuplu de arbitri ceva mai concentrat, dar nu cred că greșelile lor au fost decisive. Cu siguranță că nu se termină aici totul, mai este manșa retur, deși ne va fi foarte greu și sorții probabil că sunt de partea Brașovului. Atâta timp cât avem o șansă ne-o vom juca până la capăt. Ce simt? Că am pierdut victoria, nu calificarea, am mai trăit meciuri KO, se poate întâmpla orice”.

Laura Pristăvița a spus că a fost ”un meci de calitate, de nivel ridicat”. ”Ne-a costat lipsa de concentrare în repriza a doua. Nu știu dacă acest rezultat e decisiv, se pornește de la 0-0 în retur. Îmi doresc să revenim și să ne calificăm, pentru Bistrița este o bucurie să fim în cupele europene”.

https://www.facebook.com/CSGloria2018/videos/729558610873768/?__xts__[0]=68.ARDCEL9PyaeVzSa2iHgUBmZmlzwKM2Z2nxoMragL6Ah4ovaJjRr8kjJjFY_w59z-oBRU-6L3GjpBXXE33NXlPlbjPJzPTT1jDoJSAswp8j7Qj5CSy60IaXKMgkMJekOomVO5hNyh5hkzK9apuTI_pY6mNVA2HFsEiNi_3-k31uMkx5T4IGEEe6fDtKLC7lYo4HtETv0D5AasM3epvNK36_P8MMBkkwud9AaEJYbhFLnqrYizM_tiH8baGFzlW3Y64Sn-H9JRr8kumJQFe1ciCKkl5ThIzNxsxJ7GrjTWvSI9SVAjSUUY5eZF4SsTnM51lCIkQ3sWAkUp-q537Wu5R5BZ0UeonPtGQ1k&__tn__=-R

Antrenorul Coronei Brașov, Ion Crăciun, a declarat că se aștepta la un joc greu pentru că ”Bistrița totuși are o echipă foarte bună, care și-a revenit în ultimul timp”. ”Nu mă așteptam să mă surprindă cu acest joc om la om, au făcut-o foarte bine, ne-a fost foarte greu dar ne-am revenit. Le mulțumesc fetelor că nu au cedat. Am intrat în joc în repriza a doua în special. Mă bucură acest rezultat dar nu este decisiv, mai avem returul și eu zic că plecăm de la 50-50”.

Georgiana Ciuciulete crede că ”a fost un meci plăcut ochiului”. ”Ne-am bucurat pentru victorie, dar ne așteptăm ca și meciul retur să fie foarte greu. Nu s-a jucat calificarea, nicidecum, am mai trăit asemenea momente cu întoarceri chiar de la 9-10 goluri, deci două goluri nu înseamnă absolut nimic, suntem conștiente de acest lucru”.

VEZI ȘI:

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.