Actualitate

”Nu vreau să cred că, dacă aripa lui Ioan Oltean nu e deasupra capului meu, sunt scos din calcule”

Dacă deputatul PNL Stelian Dolha a anunțat că renunță să mai candideze în interiorul partidului pentru un loc pe liste la alegerile parlamentare din 11 decembrie, acuzând ”un simulacru ieftin cu rezultate deja cunoscute” coordonat de ”președintele din umbră” Ioan Oltean, după cum Timp Online a scris aici, senatorul PNL Dorin Dobra, și el în afara calculelor pentru o poziție eligibilă, spune că speră până la capăt.

”Nu am fost și nu sunt în proiectele politice ale domnului Ioan Oltean. Cum n-am fost niciodată, lucrul acesta nu mă sperie, rămânând să-mi dezvolt și continui cariera fără a avea, cel puțin până astăzi, confirmarea domnului Ioan Oltean. Am văzut și eu proiecțiile pe care le puteam confirma și anterior, le pot confirma și astăzi în privința viitorilor parlamentari. Îmi apăr mandatul până la capăt, în speranța că sunt în planurile PNL. Dacă nu sunt, asta nu mai poți contesta. Dacă iau în calcul o trecere la ALDE? N-a fost niciodată în proiecția mea așa ceva. Ce șanse sunt ca lista trimisă la București să fie modificată? Semnificative. Bucureștiul are prin statut dreptul de a lua decizii în legătură cu viitoarea reprezentare parlamentară atunci când desemnările locale sunt departe de minimele opțiuni ale conducerii centrale, deci sunt șanse semnificative. Eu nu am de procedat nicicum. De la Bistrița vor pleca listele, cei de la București știu că îmi apăr mandatul.  Așa cum nu mi-a căzut moralul până acum la aflarea posibilei liste, nu-mi va cădea moralul nici după eventuale confirmări. Ioan Turc și Sorin Hognogi primii pe lista pentru Senat? Este doar o speculație pe care nu am auzit-o. Filiala județeană decide, mă pot aștepta la solidarități între primari, ele sunt chiar firești. Prima mea încercare este aici, nu vreau să cred că dacă aripa lui Ioan Oltean nu e deasupra capului meu sunt scos din calcule, nu cred că așa se fac discuțiile”, a declarat Dorin Dobra într-o conferință de presă.

Vinerea trecută, Stelian Dolha a spus că listele au fost deja trimise la București, iar numele celor care sunt pe locuri eligibile sunt bătute în cuie: Robert Sighiartău și Doris Moldovan pentru Camera Deputaților, Ioan Turc la Senat.

După ce Ioan Oltean și Cristian Florian nu și-au mai depus candidatura pentru un nou mandat, este foarte posibil ca niciunul dintre cei patru actuali deputați și senatori PNL să nu mai ajungă în Parlament.

Etichete

6 comentarii

  • Ai sa vezi domnule senator ca…nu o sa te regasesti printre candiatii la parlamentare pe listele PNL/PDL…Deci continua sa visezi frumos.!! Oltean face jocurile!!

  • Suntem o tara de speculanti . Se fac speculatii din orice . Nu s-a facut nici o lista , iar lista finala va fi o surpriza pentru multi naivi . Vor intra in pozitii eligibile oameni de valoare , cu potential electoral superior . Din pacate , nici o femeie nu va fi pe loc eligibil . Asta este .

    • Elena tu vrei sa pari informata, dar e doar impresia ta.Listele sunt la Bucuresti oricat v-ati framanta voi. Oltean si-a asigurat supravietuirea politica cu Blaga si comp prin Doris si neprihanitul ala.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS