Număr mare de insecte în urma ploilor, acțiuni de dezinsecție la Bistrița

Holistic

Primăria Bistrița, prin Direcția de Servicii Publice, a programat pentru această săptămână intervenții de dezinsecție exterioară pentru spațiile verzi și vegetația cuprinsă în perimetrele delimitate de străzile: Grigore Pletosu – calea ferată – Lucian Blaga – Calea Moldovei și Colibiței – Andrei Mureșanu – Sucevei – Calea Moldovei – 1 Decembrie – Crinilor – Ioan Slavici.

De asemenea, sunt programate intervenții pentru dezinsecția interioară și exterioară în imobilele și spațiile verzi care sunt aferente următoarelor asociații de proprietari: Andrei Mureșanu 30, Gării 30, Gării 32, Dallas, Măgura, Petru Maior 20, Tempo, Zefirului 5, Zefirului 30A, Zefirului G60 și Hermes 42-44.

”Facem precizarea că aceste intervenții vor avea loc doar în condițiile în care nu plouă iar vegetația nu este udă, în caz contrar un astfel de demers nu poate avea rezultatele așteptate. Regretăm disconfortul pe care îl presupun asemenea intervenții, dar sunt sigur că doar prin astfel de măsuri pot fi stopate neplăcerile prilejuite de numărul mare de insecte care au apărut în urma vremii ploioase din ultima perioadă. Vă asigurăm că vom continua aceste acțiuni pentru a acoperi suprafața întregului oraș, astfel încât să putem oferi condiții cât mai bune de viață cetățenilor municipiului Bistriţa”, se arată într-un comunicat al Primăriei Bistrița, semnat de primarul Ovidiu Crețu.

Google Ads-sub articol

Comentarii

  1. Mihai

    Bineinteles ca primaria este interesata doar de zona centrala, acolo unde este grosul votantilor. Cartierele si satele apartinatoare sunt lasate de izbeliste in toate privintele.

    (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

  • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
  • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
  • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
  • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
  • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.