O altă stradă din Bistrița închisă circulației auto

Holistic

În cadrul programului de reparații curente străzi în municipiul Bistrița derulat de Direcția Servicii Publice Bistrița, Primăria Bistrița anunță că:

”În perioada 3-4 iulie se vor executa lucrări de turnare mixtură asfaltică partea carosabilă a străzii Emil Gârleanu, lucrări executate de către SC Îndemânarea Prod SRL Livezile. Pe perioada lucrărilor traficul rutier va fi închis. Toate lucrările vor fi semnalizate corespunzător.  Rugăm înțelegere și colaborare din partea riveranilor și a participanților la trafic”.

Potrivit viceprimarului Cristian Niculae, ”până acum s-a turnat asfaltul și sunt foarte aproape de finalizare sau finalizate lucrările pe următoarele străzi: Victor Babeș, Tănase Tudoran, Andrei Mureșanu (de la intersecția cu str. Năsăudului spre Drumul Dumitrei Vechi), Ștefan Octavian Iosif, Constantin Dobrogeanu Gherea, Zorilor, Vasile Alecsandri, Piața Mică, Toamnei, Narciselor, 1 Mai, Scurtă, Solomon Haliță, Simion Bărnuțiu, Sergent Major Octavian Popa, Lupeni, Ioan Luca Caragiale, Mihai Eminescu (între B-dul Republicii și str. Gh. Șincai), George Coșbuc, str. Zimbrului, str. Nicolae Titulescu, Sucevei, trecerea la nivel cu calea ferată Slavici – Colibiței – Eroilor, iar în pregătire pe Vasile Conta, Ion Minulescu, Cerbului, Tărpiului (între str. Dimitrie Cantemir și str. Drumul Cetății)”. ”Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate în trafic datorită închiderii acestor străzi, profităm de starea vremii pentru a finaliza aceste lucrări în cel mai scurt timp posibil”, spune viceprimarul Bistriței.

Eugen Gheorghe

A absolvit Facultatea de Litere, Secția Română-Engleză, a Universității București. A debutat în presă în 1996 la publicația Steaua Sport Magazin. A lucrat, de-a lungul timpului, la ziarul ProSport, postul de radio Europa FM, agenția de presă Mediafax, dar și la clubul de fotbal Gloria Bistrița, unde a fost purtător de cuvânt. Din 2011 scrie la Timp Online.
Eugen Gheorghe

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Cititor

  DEGEABA….cum se lucreaza la noi, la nimeni nu se imtampla !!!
  Uitati va ” stimabililor „la baltoacele care s-au format acum, dupa ploaie…si cat de inundate sunt strazile proaspat asfaltate !!!!!!!!!!!

  (7)
  • Remus

   Eheee… Ce contează băltoacele? Niculaie și-a mai tras niște poze. Doar pozele contează.

   (7)
 2. Zet

  Treabă bună. Strada Sucevei este asfaltată, dar, când plouă parcările de reședință sunt pline de apă. Nemulțumiți ca întotdeauna, dar o treaba începută trebuie totuși terminată. Sunt parcări pentru care se plătește la primărie o taxă. Nimănui nu îi convine să coboare din mașină direct în baltă ( mai ales la doamne ). În rest toate cele bune.

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.