Actualitate

O ambulanță care transporta un copil și pe mama lui s-a răsturnat

O ambulanță din Bistrița care se întorcea de la Cluj cu un pacient minor, însoțit de mama lui, s-a răsturnat într-un lan de porumb de la marginea DN 17D. Accidentul s-a petrecut la ieșire din satul Mocod spre Piatra, pe raza comunei Nimigea.

Potrivit medicului Annabella Muzsi în ambulanță era un echipaj format din asistent medical și ambulanțier. În mașină, o autosanitară tip B2, aparținând Stației Centrale Bistrița, se afla un pacient minor și mama lui.

Din primele informații, nicio persoană din ambulanță nu a fost rănită.

Etichete

3 comentarii

 • Oare ce cauta ambulanta prin Mocod ? Era drumul mai bun sau mai scurt ? Ori (poate) pacientul minor si mama sa aveau domiciliul in zona ?! A „dat” (soferul) drumul mare , pe carare ? Soferul nu a adaptat viteza la conditiile de drum? A adormit la volan? A consumat ceva „delicateturi” ? Se pot pune multe intrebari dar ma opresc aici. Bine ca pasagerii s-au ales doar cu sperietura…Vor avea ce povesti la rude si vecini.

  14
  25
 • Să rămână totul doar într-o anecdotă!!!😡
  Zilnic, dacă nu e una e alta, și alta, și alta… arătăm ca iepurii de laborator fac experimente pe noi, ne testează imunitatea la pak- uri/ șoc-uri în afara șoselei, bum- uri într-un stâlp/șanț/ cap de pod și așa mai departe … ne încăpățânăm să ne urcăm pe autostrada care leagă Clujul cu Bistrița și continuă mai departe spre Bucovina….care ne oferă o circulație
  ordonată și civilizată și nu în ultimul rând o calitate a vieții la ora de a face călătorii… sunt convins că le dăm mari dureri de cap domnilor politicieni cu harababura noastră de zi cu zi și refuzul nostru de a utiliza infrastructura modernă ce ne-au construit cu multă seriozitate și minuțiozitate.
  Mămăliga noastră!! O să demisioneze în lanț cu toții și rămânem abandonați!!!

  13
  7
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS