Actualitate

O bandă terorizează Feldrul. Casa fostului primar Ştefan Sângeorzan, spartă de hoţi

O bandă bine oganizată despre care se spune că dă spargeri, dar se ocupă şi cu tot felul de fapte antisociale, le dă bătăi de cap locuitorilor din Feldru. În faţă sunt scoşi diverşi minori, trimşi să dea lovituri prin casele oamenilor, în timp ce adevăraţii infractori ar sta în spate. Sesizaţi de mai mulţi localnici, poliţiştii au început o anchetă.

„Şcoliţi” prin străinătate, prin Spania, Irlanda şi alte ţări, unii feldrihani au uitat cum se câştigă pâinea de zi cu zi, cu trudă, aşa că s-au apucat de furat de prin casele oamenilor. Surse din cadrul Poliţiei ne-au informat că mai mulţi localnici s-au plâns că le-au dispărut obiecte de valoare sau chiar de uz casnic şi că vinovaţi ar fi unii adolescenţi constituiţi într-o bandă.

Printre cei jefuiţi în ultimele zile se află şi familia lui Ştefan Sângeorzan, fostul primar, în casa căruia ar fi intrat Gabriel G. (15 ani) care a furat toate obiectele de aur pe care le-a găsit, de la cercei, la lănţişoare, verighete şi chiar „Crucea transilvană” primită de fostul primar de la Mitropolia Clujului pentru că s-a dovedit un slujitor devotat al bisericii. Aceasta era doar poleită cu aur, însă hoţul probabil că nu ştia acest lucru.

La sesizarea fostului primar, acum consilier local, Poliţia a început o anchetă. Probabil că hoţii, văzând că şi-a deschis de curând „Terasa spartanilor”, s-au gândit că are suficient de mulţi bani încât nu-l va afecta spargerea.

Dincolo de acest aspect, e evident că toate aceste comunităţi care au exportat forţă de muncă în afara graniţelor au importat şi diverse pratici neortodoxe. De regulă, sunt scoşi în faţă minorii fiindcă aceştia nu pot fi traşi la răspundere penală, însă trebuie găsită o soluţie pentru ca lucrurile să nu degenereze, iar cei vinovaţi să fie traşi la răspundere.

Cristiana Sabău

4 comentarii

  • dl singeorzan activitatea de prevenire in perioada de activitate in calitate de primar nu a dat roade sau nu a-ti facut-o deloc si azi se intimpla tot felul de fapte..noi va respectam si va dorim sanatate maxima nu fiti suparat mai sint trei ani si din nou alegeri…

  • Rusine sa ii fie la hotul care a intrat in casa domnului Stefan.acest copil ar trebui sa i se taie toate drepturile.Rusine inca o data pt ceea ce a facut nerusinatul…

  • Si politia din feldru inafara de a face „circulatie „si a face cate o tura prin piata martea ,ce face ????…..a da era sa uit se ocupa cu verificarea masinilor in trafic ( adica daca iti functioneaza toate becurile) vai de ei !!!!Sper sa prinda hotii daca vor ,binenteles!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.