Actualitate

O casă din Livezile în care locuiau trei frați a luat foc. Ce s-a întâmplat

Pompierii au intervenit la un incendiu izbucnit în localitatea Livezile, la o casă de locuit. Incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă, la o casă de locuit regim de înălțime parter plus mansardă.

Din fericire, cei trei frați (12 ani, 14 ani și 22 de ani) care locuiau în casă s-au evacuat în condiții de siguranță.

Incendiul risca să se extindă la alte câteva proprietăți învecinate, dar pompierii voluntari, care au asigurat prima interventie, și militarii ISU Bistrița-Năsăud au reușit localizarea și lichidarea focarelor înainte de extindere la vecinătăți.

A ars mansarda casei de locuit, construită din lemn, pe o suprafață de cca 100 mp și s-a degradat cea mai mare parte a parterului casei de locuit.

Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind utilizarea coșului de fum al șemineului, neconform, cu fisuri, amplasat lângă materiale care se aprind ușor (combustibile – grindă din lemn și OSB), informează ISU Bistrița-Năsăud.

Pentru stingerea incendiului au fost direcționate patru echipaje de pompieri cu o autospecială de intervenție la înălțime, două autospeciale de stingere și un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița, precum și SVSU Livezile.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS