Actualitate

Veste cutremurătoare pentru familia președintelui Asociației Bistrița Civică

Familia președintelui Asociației Bistrița Civică, Adrian Florin Chereji, este în doliu după ce Tatiana Chereji s-a stins la numai 67 de ani, în noaptea de duminică spre luni, lăsând în urmă o familie îndurerată.

”Tatiana Chereji, mamă și soție, s-a stins din viață în noaptea de 8/9 Octombrie, după o luptă scurtă, dar grea, cu o boală necruțătoare. Tatiana-Olguța s-a născut pe 12 August 1956 la Lechința, dar și-a petrecut viața la Bistrița, împreună cu familia.

Tatiana a absolvit cursurile de inginerie alimentară ale Universității Dunărea de Jos din Galați, și a lucrat în domeniul panificației până în 1994, la Întreprinderea de Morărit și Panificație Bistrița (MOPAN). De atunci s-a alăturat soțului Adrian Florin în afacerea familiei, pe care au dezvoltat-o împreună.

I-a lăsat în urmă pe soțul îndurerat și pe ce doi fii, pe care i-a susținut și încurajat să își urmeze visele.

Serviciile funerare vor avea loc miercuri 11 Octombrie, la ora 11:30 la Capela Mortuară a Municipiului Bistrița (Drumul Tărpiului, nr. 2). Priveghiul va avea loc în seara zilei de mâine, 10 Octombrie, la ora 19:00 în același loc.

Cei care doresc să îi aducă un ultim omagiu Tatianei sunt rugați ca, în locul coroanelor, să facă o donație în numele ei unuia dintre următoarele ONG-uri”, a transmis pe Facebook Adrian Florin Chereji.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Transmitem condoleanțe familiei îndurerate.

Etichete

7 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS