Cultură

O clasă de la CN ”Andrei Mureșanu”, prima la nivel național după media la matematică

Clasa a XII-a G de la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” din Bistrița a obținut cea mai mare medie la nivel național la examenul de Bacalaureat la disciplina Matematică-Tehnologic.

Potrivit clasamentului național, toți cei 27 de elevi au promovat la această disciplină, iar media a fost de 8,91. CNAM a devansat astfel colegii importante din București, Cluj sau Iași.

”Este munca unei clase de elevi care a trecut prin doi ani de online (clasa a IX-a și o parte din a X-a). Și nu toți au fost meditați. Pe lângă acest lucru, în fiecare an școlar la clasă a predat alt profesor de Matematică”, a spus prof. Marcel Ivan, fost inspector.

În privința rezultatelor obținute la toate disciplinele, cel mai bine clasat (locul 67 la nivel național) este Colegiul Național ”Liviu Rebreanu”. Pe locul al doilea este Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” (locul 139 la nivel național), iar pe locul trei Liceul Creștin Logos (locul 145 la nivel național).

7 comentarii

  • Profesorii pentru ce? Nu ai citit ca au avut in fiecare an alt profesor? Meritul e al elevilor, nu al scolii sau al profesorilor. Bravo lor!

 • Ati omis sacmentionati ca primele doua colegii nu au promovabilitate de 100%
  E un prim indicator in performanta unei scoli,apoi vin si celelalte

  13
  • Ai dreptate, doar că tu compari mere cu… corcodușe!
   Una e să ai la un liceu o singură clasă/an și aia cu 12-15 elevi și e cu totul altceva la un liceu cu 7clase/an și câteva sute de elevi.
   Creșteți și vă înmulțiți!

   22
   1
 • Azi am auzit la radio ca 30% dintre elevi sunt nesatisfacuti, stresați, dorm rău noaptea, au anxietate de performanța, sunt tot timpul in competiție cu alții etc
  Este un studiu danez!

  Dacă elevii danezii sunt afectați psihic din cauza școlii, ce sa mai zic de elevii romani, de la care se cere de doua ori mai mult.

  Noi vedem doar partea buna, premiile, medaliile!
  Dar reversul medaliei; stresul, anxioasa, nopțile nedormite, singuratatea, tristetea, asta nu o vedem.

  9
  10
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS