Sport

”O etapă importantă” în Liga Florilor: Gloria – Măgura Cisnădie

Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, locul 3 în Liga Florilor la handbal feminin, întâlnește pe teren propriu, la TeraPlast Arena din Unirea, formația Măgura Cisnădie (locul 9) în etapa a 5-a.

Partida se va disputa sâmbătă 23 septembrie, de la ora 17.00, și nu va fi televizată.

Biletele se pot cumpăra online (https://biletesmart.ro/bistrita/) sau în format fizic (de la casieria clubului din strada Păcii nr. 2A Bistrița: vineri 22 septembrie între orele 09.00 – 13.30, iar la TeraPlast Arena sâmbătă 23 septembrie, în ziua meciului, începând cu ora 15.00).

Meciul va putea fi urmărit în direct pe pagina de Facebook Handbal • CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud.

”O etapă importantă, cu o echipă în formă care vine după o victorie împotriva Brăilei, unda dintre contracandidatele noastre la obiectiv. Au avut un joc consistent, solid, cu multe reușite spectaculoase. Va trebui să fim foarte atenți. Mă îngrijorează puțin starea de sănătate a mai multor fete, însă eu sper ca până la ora jocului să reușim să depășim această perioadă în care ne-am lovit de foarte multe accidentări și să reușim să aliniem cea mai bună echipă pe care o avem la ora aceasta, o formație competitivă care să aducă bucurie publicului”, spune antrenorul Horațiu Pașca.

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS