Actualitate

O femeie din Cluj a fost grav accidentată după ce a intrat cu mașina într-un camion

O femeie din județul Cluj a fost transportată, vineri, la prânz, în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud după a intrat cu mașina pe care o conducea într-un camion ce venea din sens opus.

Agentul de poliție Mircea Manciuu de la Poliția Năsăud a declarat că accidentul s-a petrecut în jurul orei 13.00 pe DN 17 C pe raza localității Coșbuc la kilometrul 27+900, drumul fiind blocat timp de circa 50 de minute pe ambele sensuri, motiv pentru care s-au format cozi pe circa un kilometru de o parte și de alta a locului în care s-a petrecut accidentul.

Potrivit sursei citate, Emilia M. (66 de ani) din Cluj se afla la volanul unei mașini VW Golf 3 și se deplasa pe direcția Salva- Coșbuc. Din sens opus, venea un camion condus tot de un șofer din județul Cluj cu care mașina femeii s-a colizionat. Șoferul camionului a încercat să o evite și s-a răsturnat într-o grădină de la marginea drumului.

„Nu știm deocamdată cine a fost de vină. Femeia are o fractură gravă și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență din Bistrița. Vom sta de vorbă cu ea și vom vedea. Circulația a fost blocată timp de 50 de minute. S-au format cozi de un kilometru de o parte și de alta a locului unde s-a petrecut accidentul”, a declarat agentul Manciu.

El a explicat că, începând cu ora 14.00, pe DN 17 C în dreptul localității Coșbuc circulația a fost realuată pe ambele sensuri.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS