Actualitate

Senatorul Sbîrciu adună rotarienii de prim rang la Bistrița

Rotary International District 2241, România și Republica Moldova organizează la Bistrița, în perioada 8 – 9 aprilie 2011, Adunarea Districtuală (District Assembly) pentru anul rotarian 2011 – 2012.

Acest eveniment adună la Bistrița membri din conducerea celor 97 de cluburi Rotary District 2241 cu scopul pregătirii și instruirii acestora pentru acțiunile pe care le vor efectua în viitorul an rotarian. Viitorii președinți, secretari și trezorieri ai cluburilor Rotary se vor familiariza cu rolurile și atribuțiile pe care le vor avea în timpul mandatului lor, se vor cunoaște și vor discuta planurile de acțiuni ale fiecăror cluburi. 

Tema anului rotarian 2011 – 2012 este „Scrutează-ți ființa ca să îmbrățișezi umanitatea” și pune accent pe valorile familiei, pe ideea de continuitate și pe schimbarea în bine a comunității. 


Adunarea Districtuală de la Bistrița este organizată de Guvernatorul ales pentru anul rotarian 2011-2012, domnul prof. univ. dr. Ioan Sbârciu. În această calitate, Guvernatorul ales își propune ca principiile și scopurile Rotary să fie respectate de membrii districtului 2241, iar programele desfășurate să contribuie în mod esențial la slujirea comunității. Strategia adoptată de viitorul Guvernator se axează pe trei direcții majore: susținerea și consolidarea cluburilor, concentrarea și sporirea asistenței umanitare, îmbunătățirea imaginii publice și a recunoașterii. Se va acorda în acest an un interes sporit promovării culturii la nivel de district și cluburi, promovării proiectelor legate de ecologie și promovării proiectelor focusate pe noile generații. 

Rotary Internațional este o organizație mondială care cuprinde 1.3 milioane de membri provenind din diferite medii profesionale, uniți pentru a oferi asistență și voluntariat în sprijinul comunității, pentru a încuraja atingerea celor mai înalte standarde etice în cadrul tuturor vocațiilor și pentru a contribui la bunăstarea și pacea lumii. Există la nivel internațional peste 33000 de cluburi în peste 200 de țări și arii geografice. Cluburile sunt apolitice și deschise tuturor culturilor, raselor, etniilor și confesiunilor religioase. Moto-ul Rotary este „Service Above Self”, iar obiectivul său major este serviciul în folosul comunității, peste tot în lume.

Biroul de presă al Guvernatorului ales al Rotary Internațional District 2241 România și Republica Moldova

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS