Recomandări Social

O femeie din Spermezeu a împlinit un secol de viață. Cine a felicitat-o la aniversare

(FOTO) O femeie din comuna Spermezeu a împlinit 100 de ani. Lucreția Șoș, fiindcă despre ea este vorba, a primit o sută de trandafiri din partea primarului comunei Sorin Hognogi și o diplomă din partea Primăriei și Consiliului Local Spermezeu. La ceas aniversar a felicitat-o prefectul Stelian Dolha și subprefectul Lorand Toth.

”Astăzi împreună cu domnul prefect Stelian Dolha și cu domnul subprefect Lorand Toth am fost să îi urăm multă sănătate! Lelea Lucreția Șoș a împlinit astăzi 1️⃣0️⃣0️⃣ de ani! Nu a fost ușoară viața pentru dânsa, dar a reușit să treacă cu bine prin toate greutățile vieții și astăzi, a fost o bucurie pentru noi că am reușit să stăm de vorbă cu dânsa, fiind lucidă și comunicativă! La mulți ani, lelea Lucreția Șoș!”, a scris pe Facebook primarul Sorin Hognogi.

Conform Enciclopediei României, în 1921 a avut loc reforma financiară, iar în Transilvania este înfăptuită prima reformă agrară. La 27 februarie, viitorul rege Carol al II-lea se căsătoreşte la Bucureşti cu principesa Elena, fiica regelui George al Greciei, iar în 4 aprilie 1921 se înfiinţează „Institutul de seruri şi vaccinuri Dr. I. Cantacuzino”. (…) În 16 iunie, s-a constituit la Bucureşti Societatea „Orient Radio” (Rador), agenţie telegrafică de presă. În 1921, s-a născut la 25 octombrie: Mihai I, fiul principelui Carol şi al principesei Elena a Greciei, iar în 11 iunie 1921 a decedat Emil Costinescu – finanţist, politician, deputat, ministru de Finanţe, unul dintre fondatorii şi directorii Băncii Naţionale a României.

https://www.facebook.com/hognogi.sorin/posts/4247062342012605
Etichete

1 comentariu

  • Sa ne traiesti, bunico! Multe au vazut ochii tai si multe au auzit urechile tale. Ar trebui nu doar in astfel de momente aniversare sa afisam respect fata de acesti oameni – bunicii si strabunicii nostri.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS