Sănătate

O muncitoare de la fabrica Leoni, transportată la spital după ce a suferit un accident de muncă

O femeie de 35 de ani, muncitoare la fabrica Leoni din Bistrița, a fost transportată, marți, la spital, cu o ambulanță după ce a suferit un tratuamtism cranio-cebral la muncă.

Inspectorul șef-adjunct Constantin Candrea de la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Bistrița-Năsăud a declarat că femeia de 35 de ani a fost acroșată marți în jurul orei 10.00 de un cărucior încărcat cu materiale. În cădere, femeia s-a lovit la cap și a fost, temporar, inconștientă.

„Am discutat cu cei de la Leoni și mi-au spus că, după ce a fost acroșată de căruciorul respectiv și a căzut lovindu-se la cap, a primit îngrijiri la cabinetul medical al unității, dar au decis să cheme și o ambușanță ca să îi fie făcute și alte investigații fiind vorba de o lovitură la cap. A fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud, dar nu este în stare gravă. Oricum, noi cercetăm evenimentul pe care îl considerăm accident de muncă”, a declarat Constantin Candrea.


SC Leoni Wiring Systems Ro SRL este cel mai mare investitor străin din Bistrița. Fabrica de cabluri auto a fost inaugurată la Bistrița în anul 2002 și produce cabluri auto pentru firmele Daimler Chrysler și BMW.

Etichete

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS