Actualitate

O parcare nouă pe strada C.R. Vivu va avea 144 de locuri

Consiliul Tehnico-Economic al Primăriei Bistrița a avizat favorabil reconfigurarea parcării de pe strada Constantin Romanu Vivu care deservește blocurile 1, 2, 4 și 8.

”Aici, de la 90 de locuri existente, se vor obține 144 de locuri de parcare la sol. Varianta supraetajată nu era dezirabilă în acest caz, urmând a se obține 150 de locuri de parcare, dar cu un cost suplimentar de cel puțin 3 milioane lei”, spune primarul Ioan Turc.

Perimetrul reamenajat va fi prevăzut cu iluminat public nou, va avea și un loc de joacă, iar pentru fiecare 5 locuri de parcare va fi plantat un copac, zona fiind împrejmuită și cu arbuști mici. Totodată, vor exista aici și 3 stații de încărcare a autovehiculelor electrice, dar și o insulă ecologică având 10 pubele îngropate.

Indicatorii tehnico-economici ai acestui proiect urmează să fie supuși aprobării Consiliului Local într-o viitoare ședință.

9 comentarii

 • Prima data refaceti canalizarea in zona(vidanja vine saptamanal ) , altfel o sa spargeti minunile pe care le ati prezentat!!

  21
  2
  • @Ovidiu: stai linistit ca nu va fi nimic de spart. Tot proiectul va ramane la stadiul: „vom face”

   21
   2
  • Acolo cred ca este problema legata de Aquabis si de celebrul MasterPlan care inca nu vine, gestionat de fratele lui Radu Moldovan….Aici e problema….

   22
   3
  • Prima și prima dată trebuiau facute parcări ETAJATE!!!! în acest oraș plin de autoturisme. Astfel mai rămâne spațiu pentru locuri de joacă pentru copii, parcuri, spații verzi, terenuri de sport. Apoi se putea începe marele șantier în care se află Bistrița. Nu mai erau autoturisme pe marginea străzilor. De ce se tot fac parcări la sol distrugând și puținul spațiu verde dintre blocurile și așa înghesuite (în unele locurile între două blocuri înghesuite s-a dat avizul pentru construcția încă a unui bloc)

 • chiar ca se poate, deci se misca lucrurile. stau in zona si ma bucur ca nu s-a facut doar din pix cum era obiceiul anii trecuti. acuma vedem desene, proiectare si cineva chiar isi bate capul sa arate bine.
  bravo primarului si echipei!

  1
  36
  • bravo Zorro !!! :::))) desene desene, betoane si asfalt!!! nu tu un parc nu tu un nou spatiu verde!!!!!!!!! sa traiasca parcarile1 la vara o sa va coceti prin parcarile alea incinse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   13
   5
  • Păna va fi ,va trebui sa vom face va mai curge apa pe Bistrita Ardeleana si pixuri consumate poate in mandatul urmator daca vom fi 😀

   8
   1
 • Boss! Nu mai bine punetzi voi borduri mai mici gen? Că băetzi parchează pe trotuar ca să nu scorțolească mashina cand urcă bordura gen.

  11
  1
 • Astia din primarie de la serviciul tehnic sunt chiar tampiti ?!? Este o intrebare retorica…Astia merg vreodata pe teren? Ii rog sa mearga sa vada cum se simt vibratiile cand lucreaza „Miss de la țeara”. Compactarea facuta aici se foloseste la autostrazi nu in mediul urban. Daca nu suntem in zona seismica vreti voi astia destepti/puturosi din primarie sa demostrati contrariul. Ar trebui sa platiti toate studiile si consoliarile tuturor imobilelor pe care le afectati cu indolenta voastra pentru ca voi Primaria sunteti solidari responsabili cu firma „Miss de la țeara” Sa speram ca asociatiile de proprietari va vor da in judecata nesimtitilor! Traiasca „Miss de la țeara” si lucrarile lor magnifice! Si retardatii din primarie care permit asa ceva!

  10
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS