Actualitate

O reţea de supermarketuri îşi extinde unul dintre magazinele din Bistriţa

O reţea de supermarketuri a cerut Agenţiei pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud să-i permită extinderea unuia dintre magazinele sale din Bistriţa, situat pe Calea Moldovei.

Potrivit unui anunţ postat pe site-ul instituţiei, Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Extindere spaţiu comercial LIDL şi amenajare spaţii verzi”, propus a fi amplasat în municipiul Bistriţa, Calea Moldovei, nr. 38, județul Bistrița-Năsăud, titular: SC LIDL ROMANIA SCS.

Reamintim că s-a vehiculat ideea potrivit căreia firma Lidl ar fi interesată să deschidă la Bistriţa ar treilea magazin pe terenul pe care acum se află Baza Raoul.

În 7 martie 2018, primarul Ovidiu Creţu anunţa: ”Terenul sintetic de lângă Podul Berăriei va fi, din păcate, desființat în acest an cred eu. Au solicitat un certificat de urbanism de informare, urmează să se construiască un Lidl pe tot terenul acela. E păcat, acele terenuri sunt foarte bune, calitatea suprafeței este foarte bună dar banul vorbește dacă discutăm de afaceri. Proprietarul, cu banii pe care îi va lua pe terenuri, își va construi probabil în altă parte alte terenuri. Noi oricum vom oferi terenuri la prețuri stimulative în Wonderland”.

Deocamdată însă nu au apărut informaţii noi legate de acest subiect.

Lidl a deschis magazinul de pe Calea Moldovei în 16 ianuarie 2012, după ce îl deschisese deja pe cel din zona Sălii Polivalente.

9 comentarii

 • Fotbalistii si gura-casca care frecventeaza terenul acela de fotbal creaza disconfort conducatorilor de autovehicule prin faptul ca isi parcheaza masinile pe strada, blocand un intreg sens de mers.
  Politia aude?

  • lasa ca e mai bine sa parcheze ghertoii care merg la magazin decât aia care dau în minge.
   de ce sa dam banii în economie la noi si sa facem si oleaca de sport, când putem sa îngrasam niste nemti care-si vând marfa de toata jena în supermarketuri?

 • Grasule iesi si tu la miscare, da-o dracu de masina! Te vei simti mai bine! Disconfort ai tu de la sunculitele depuse din cauza ca nu iti deplasezi bucile decat cu masina!

 • Sa nu-ti fie rusine că obosești dupa 100m de fugă! Te primim cu plăcere, și noi suntem amatori! Întâi vei fi portar, apoi fundaș, apoi mijlocaș… Mai greu e până te apuci de sport!

 • Apucati-va de sport si mai umblati pe jos ca sunteti libidinosi , unflati si slaninosi bolnavi si chiar gretosi. Aho ! aho… manati bai….. Hai, Hai !

 • Cred, ca in articol s-a strecurat o mica eroare. E vorba de baza de fotbal ,,Raoul” si nu ,,Alex”. Prima e la langa Podul Berariei iar a doua langa Podul Jelnei.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.