Actualitate

Femeie din Bistriţa, în stare gravă. S-a aruncat de la etaj după ce a fost ameninţată de soţ

O femeie de 33 de ani s-a aruncat de la etajul I al unui bloc din Bistriţa, după ce soţul ei a făcut o criză de gelozie şi a ameninţat-o. La scenă ar fi asistat şi cei trei copii minori. În urma impactului, tânăra a suferit fractură de coloană şi a fost transportată în stare critică la spitalul din Cluj-Napoca. Bărbatul de 38 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat acum în stare de libertate.

Bărbatul, băut şi excesiv de gelos, ar fi bătut-o pe soţia sa, se pare chiar sub ochii copiilor de 11, 8 şi 5 ani, scrie News Cluj. Femeia acuzată de soţ că îl înşeală a vrut să iasă din casă, dar acesta s-a pus în prag cu un cuţit în mână şi i-a spus că dacă îndrăzneşte să plece o omoară. Disperată, femeia s-a aruncat în gol de la etajul I al unui bloc. A scăpat cu viaţă, dar în impactul cu solul s-a ales cu coloana fracturată, fiind transportată în stare critică la Cluj-Napoca. Cei trei copii ai familiei se află acum în îngrijire la un centru de plasament.

”Pacienta de 33 de ani a fost dusă la Spitalul Judeţean Bistriţa cu diverse traumatisme şi paraplegie din cauza fracturii la coloana vertebrală. Femeia a căzut în picioare şi apoi s-a prăbuşit în fund. Din cauza complicaţiilor, femeia a fost trimisă la Cluj-Napoca”, a declarat pentru News Cluj dr. Călin Ganea, director medical al SAJ Bistriţa-Năsăud.

Poliţiştii verifică ce s-a întâmplat cu exactitate în apartament. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, apoi Parchetul a dispus măsura cercetării sale sub control judiciar. ”În 22 martie, pe fondul consumului de alcool şi al unei crize de gelozie, numitul F.D.V., în vârstă de 38 de ani, din municipiul Bistriţa, şi-a ameninţat soţia, o tânără în vârstă de 33 de ani, cu care acesta locuia într-un apartament situat în municipiu.  Tânăra de 33 de ani s-a speriat şi a sărit pe fereastra apartamentului, situat la etajul I, a căzut pe spaţiul verde din faţa blocului şi a suferit leziuni care au necesitat internarea în spital. Faţă de F.D.V. a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore, ulterior instanţa competentă, respectiv Parchetul de pe lângă Tribunal Bistriţa-Năsăud, dispunând luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 30 de zile”, a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

1 comentariu

  • Mi se pare absolut incredibila legea din zilele noastre. Sunt sute de mii de femei abuzate alaturi de copii si nimeni nu intervine. Femeile de teama nu reclama, iar daca au curajul sa o faca, politia il retine pe barbat 24 de ore si apoi e „cercetat in stare de libertate”. Certurile, amenintarile si bataile din familie au un impact psihologic foarte puternic asupra copiilor. Ma intreb cand omul, fiinta umana va fi trecuta pe primul plan?! Va fi aparata si asigurata?! Profund dezamagita!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.