Actualitate

O tânără originară din Uriu, la ”Bravo, ai stil!”

Beatrice, 24 de ani, una dintre cele zece concurente de la ”Bravo, ai stil!” sezonul 8 este din Bistrița-Năsăud, mai precis din comuna Uriu, ne-a transmis mama ei, Anamaria Marcian.

Tânăra locuiește însă în Cluj-Napoca, unde a absolvit Facultatea de Economie și Afaceri Internaționale din cadrul Universității ”Babeș-Bolyai“. Este de profesie economist, dar în același timp este pasionată și de designul vestimentar.

La vârsta de 18 ani a început să creeze chiar ea piese vestimentare unice, iar prima colecție de haine, care a cuprins 16 ținute, a fost prezentată la City Fashion Week Cluj când abia își făcuse majoratul.

”Mă ocup cu design vestimentar, dar sunt și economist. Am terminat Științe Economice. De când eram mică cream  cum puteam eu, lipeam materiale pe păpuși. Vecina mea este croitoreasă și am avut parte de foarte multă susținere de la dânsa. Doamnă, sunt foarte recunoscătoare că mă aflu astăzi aici pentru că a fost prima persoană care m-a susținut în acest domeniu” , a declarat Beatrice de la ”Bravo, ai stil !” sezonul 8.

Beatrice, care se declară atrasă de stilul minimalist, are și o doză de extravaganță pe care vrea să o valorifice în cadrul competiției de pe Kanal D2.

Am un mesaj pentru cei de acasă. Mi-ar plăcea să mă susțină, să îmi susțină nebunia. Vă anunț de acum că nu o să fiu o concurentă liniștită, finuță, minimalistă. O să fiu curajoasă, o să merg în zone extravagante.

Ea poate fi votată la 1220 apăsând cifra 7.

Noul sezon al emisiunii ”Bravo, ai stil!’ a debutat pe 2 aprilie 2023, la Kanal D2.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.