Social

Ocol silvic amendat de polițiști pentru nereguli la completarea avizelor

Un ocol silvic din județ a fost amendat cu 3000 de lei de polițiști pentru nereguli la completarea șapte avize de însoțire a lemnului pentru cantitatea de 15,20 mc material lemnos care a fost ridicat în vederea confiscării.

”La data de 17 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul Pentru Combaterea Delictelor Silvice, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Cluj au efectuat controale la un ocol silvic din județ. Verificările au urmărit modul de completare a documentelor cu regim special și introducerea datelor în sistemul informatic SUMAL. Cu această ocazie, au fost sesizate nereguli cu privire la 7 avize de însoțire a materialului lemnos, emise de către ocolul silvic în perioada 12 noiembrie 2019-10 februarie 2020, pentru cantitatea totală de 15,20 mc material lemnos. Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională, conform Legii 171/2010, cu amendă în cuantum de 3.000 lei, iar materialul lemnos, în valoare de 2.367 lei a fost ridicat în vederea confiscării”, informează IPJ BIstrița-Năsăud.

3 comentarii

  • Praf în ochi 3000 lei sunt o mașină de lemn de foc deci dacă ii amenda de vre o 10 20 de ori cât amenda inițială cred, ca s ar fi saturat de furat sau poate era și mai rău ca furau sa își poată plăti amenda…

  • Ceva de genul, hai totusi sa îți dau cea mai mică amendă și poate mai si greșesc ceva in procesul verbal să fim siguri că nu se plătește. Nu vă e rușine să tot mințiți, adică austrieci ne defriseaza pădurea la greu si voi prindeti pe un amărât cu căruța și îi aplicați amendă maxima.

    • N-am vazut austrieci prin padurile noastre. In schimb drujbisti românasi cuminti si nevinovati, am tot vazut.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.