Actualitate

Ocolul Silvic Bistrița își face sediu într-un fost punct termic, pe str. Ștefan cel Mare

Regia Publică Locală Ocolul Silvic al municipiului Bistriţa RA va reabilita fostul punct termic nr. 29 din str. Ştefan cel Mare, aflat într-o stare avansată de degradare, imobilul urmând să devină sediu.

Ocolul Silvic Bistrița administrează o suprafaţă de 5.479 ha fond forestier, gestionează şi organizează păşunatul în fondul pastoral al municipiului, în suprafaţă de 1.700 ha, asigura pază păşunilor împădurite şi a celor cu arbori și gestionează fond de vânătoare.

În momentul de faţă, Regia Publică Locală Ocolul Silvic RA îşi desfăşoară activitatea într-un spaţiu impropriu activităţilor acesteia, închiriat de la Direcţia de Administrare a Pieţelor pe Calea Moldovei nr. 9. Numărul de personal angajat cu activitate de birou necesar este de cca 12 persoane.

Obiectivele proiectului de amenajare a sediului sunt: îmbunătăţirea aspectului arhitectural, îmbunătăţirea aspectului ambiental. Se propune supraetajarea construcţiei. Amenajarea propune o clădire pe 2 niveluri, parter+etaj, un spaţiu central cu scară interioară în jurul căruia au fost distribuite spaţiile solicitate: birouri, spaţii tehnice, grupuri sanitare (pe aceeaşi verticală).La parter se amplasează funcţiunile în care publicul poate avea acces: casierie, birouri, iar la etaj se amplasează spaţiile specifice Ocolului Sivic unde publicul are acces redus: secretariat, director, contabil şef, contabilitate, sala de şedinţe, oficiu, arhivă, camera de armament cu sistem de securitate.

Finanţarea obiectivului de investiţii se face din bugetul Ocolului Silvic. Valoarea totală a investiţiei fără TVA este 1,3 milioane lei (peste 300.000 de euro).

1-sediu-ocol-silvic-bistrita 2-sediu-ocol-silvic-bistrita 3-sediu-ocol-silvic-bistrita 4-sediu-ocol-silvic-bistrita

4 comentarii

 • are respectat procentul de ocupare???????/
  are spatii verzi???????
  are 12 locuri de parcare pe propritatea privata?
  ASTA E ROMANIA
  daca vreau sa fac asa ceva pe 120mp teren proprietate personala pe strada grigore balan PRIMARIA NU MA LASA…
  pentru unii ciuma iar ei…ne fac in ciuda!!!!

 • De ce se aglomereaza aceste zone cu cladiri publice de utilitate care tinde spre zero pentru cetatenii din zona aceea ? Acolo se putea face o PARCARE care era de 10 ori mai utila .
  Acuma locuitorii din aceasta zona nu vor mai trebui sa stea la coada cand vor vrea sa impuste ursul.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.