Actualitate

Se ocupă ultimele catedre libere din şcoli

Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud va organiza vineri un nou concurs judeţean pentru calificaţi. Proba se va da la Şcoala Gimnazială Nr.1 Bistrița şi se va desfăşura între orele 10.00 şi 14.00. Accesul candidaților în sălile de examen este permis până la ora 9:30.

Inspectorul pentru resurse umane Iuliana Chilom a explicat, joi, la şedinţa cu directorii de şcoli cât va mai dura procesul de ocupare a catedrelor vcante.

„Am intrat pe ultima sută de metri privind ocuparea catedrelor. Astăzi şi mâine (joi şi veri) se organizează concursul la nivel judeţean. În 9 şi 10 septembrie, vor fi ultimele şedinţe publice. În perioada imediat următoare fiecare director va primi toate posturile repartizate, ocupate şi neocupate. (…) În 9 septembrie, la şedinţa publică, au dreptul să participe cei care au normă incompletă. De exemplu, un suplinitor care are 14 ore de istorie la Reteag, are dreptul să ia patru ore de educaţie muzicală apărute în aplicaţie. Se poate face completare până la o jumătate de normă în mediul rural şi până la o treime în mediul urban, la gimnaziu. La liceu este exclus”, a spus Iuliana Chilom.

Potrivit ISJ Bistriţa-Năsăud, aceasta este LISTA CATEDRELOR NEOCUPATE pentru care se dă concurs.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS