Ionuț Simionca: Cerem Primăriei Bistriţa să nu îşi bată joc de PMP

Holistic

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP) Bistriţa-Năsăud, Ionuţ Simionca, a transmis, printr-un comunicat că protestează faţă de „aroganţa cu care Primăria municipiului Bistriţa, primarul Ovidiu Teodor Creţu tratează Partidul Mişcarea Populară”.

„La sfarsitul luni iunie a.c. am depus la Direcţia Patrimoniu a Primăriei Bistriţa o adresă prin care PMP Bistriţa-Năsăud a cerut un spaţiu adecvat pentru activităţi specifice unui partid politic înregistrat oficial. Răspunsul sec ne-a fost notificat la aproape două luni de zile de la depunerea cererii respective, dar faptul că municipalitatea nu deţine spaţii pentru a le da în folosinţă partidelor politice, aşa cum permite legea, nu e un lucru care să ne bucure. Reamintim domnului primar Ovidiu Teodor Creţu că respectarea legii în România nu este un lucru facultativ, ci o obligaţie, aşa că dreptul Partidului Mişcarea Populară de-a avea un sediu oficial pus la dispoziţie de primărie trebuie respectat, aşa cum membri PMP respectă legile ţării noastre”, se arată în comunicat.

„Este inacceptabil modul în care primarul Creţu, ca reprezentant al unui partid politic mare, priveşte spre un partid încă mic şi de dreapta. Este total nedemocratic cum aceşti oameni înţeleg să facă politică într-un stat, totuşi, membru al Uniunii Europene. Probabil că dacă PMP era acum parte a arcului de guvernământ, avea alocat deja un sediu cu o chirie modică aşa cum au cei de la UNPR sau ALDE. În oraşe precum Bistriţa nu este deloc simplu să faci politică reală, adevărată, mai mult, unii chiar au grijă să îţi pună tot felul de piedici. E greu, foarte greu să vorbeşti despre Bistriţa europeană, iar mentalitatea ta să fie una a unui dictator din America de Sud”, declară preşedintele PMP Bistriţa-Năsăud, Ionuţ Simionca, pentru Biroul de presă.

Cristiana Sabău

A absolvit Universitatea "Babeş-Bolyai" Cluj-Napoca, Facultatea de Litere, secţia română-franceză. În 1996 a debutat în mass-media. A colaborat de-a lungul timpului cu mai multe instituţii de presă printre care Ziua, România Liberă, Europa FM, Radio 21,Radio România, Mediafax, NewsIn, Realitatea TV. În 2011, anul în care a fondat publicaţia Timp Online, a primit distincţia "Jurnalistul bunei guvernări", decernat de Asociaţia pentru o Românie Curată pentru investigaţia care a dus la demisia unui ministru din Guvernul României.
Cristiana Sabău

Google Ads-sub articol

Comentarii

 1. Trolenborg

  Mi se par eo porcarie legea asta conform careia partidele politice au dreptul la spatii gratuite cu destinatia de sediu. Ai intrat in politica, asuma-ti niste cheltuieli!

  (0)
 2. electricianul

  Domnul în cauză are început de chelie leninistă, mai trebuie doar să transforme barba în țăcălie leninistă, și va avea atunci două argumente serioase pentru a fi luat în serios în politică.

  (0)
 3. calin

  Delicati mai sunt PMP-istii astia. Exact ca un barbat care si-a primit papucii si se victimizeaza. Ceva mai serios nu se poate? Nu mai aveti nici macar demnitatea de barbati? Cum sa plangi in halu asta, ca un copil mic? Bine ca aveti aspiratii la conducere.

  (0)
 4. carcotasul

  Vorba poetului : Unde esti tu Nuti… doamne… ca punand spaga pe ei …. sa-i imparti in doua cete : in basisti si in misei….!
  Rusine DNA !
  Iti bati joc de Nuti din Plescoi…saraca fecioara, nu are timp nu are timp nici sa se marite !

  (0)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Toate comentariile vor fi moderate (aprobate manual).

Vă rugăm să respectați următoarele reguli:

 • 1. Să vă referiți doar la articolul la care postați comentariul.
 • 2. Folosiți un limbaj civilizat, fără injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
 • 3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, dacă acestea nu au legatură cu textul.
 • 4. Autorul articolului poate fi criticat pentru eventuale greșeli, incoerență, lipsă de documentare etc.
 • 5. Numele folosit să nu fie nume de personalități ale vieții publice sau parodieri ale acestora.
Nerespectarea regulilor menționate mai sus va duce la ștergerea comentariilor, fără avertisment și fără explicații.