Social

Oficial îi merge bine la APIA lui Emil Scurtu

În ședința pe luna iunie a Colegiului prefectural, subprefectul Ovidiu Frenț i-a urat bun revenit printre șefii de instituții lui Emil Scurtu, care s-a întors șef la APIA Bistrița-Năsăud în locul lui Florin Căpraru în urma unei decizii judecătorești definitive.

”Văd că starea de sănătate este vizibil îmbunătățită, așa că vă puteți îndeplini atribuțiile. Poate nu reușim să lăsăm niciun fermier în afara perioadei prelungite de depunere a cererilor”, i-a transmis Ovidiu Frenț.

Noul șef al APIA Emil Scurtu i-a răspuns: ”Activitatea la APIA se desfășoară în condiții normale, nu este nicio sincopă din punctul de vedere al funcțiilor de conducere, nu este nicio problemă. Activitățile specifice se desfășoară în condiții normale. Perioada de depunere a cererilor pentru subvenții s-a prelungit până în 10 iulie, cu sancțiuni de 1% pentru fiecare zi lucrătoare. Totul este în regulă”.

Emil Scurtu a fost detaşat inițial în judeţul Galaţi, însă a înștiințat instituția centrală că este în incapacitate temporară de muncă din cauza problemelor de sănătate. Anul acesta, Emil Scurtu a câștigat definitiv procesul cu APIA și a fost repus în funcție. Florin Căpraru a venit la APIA în locul lui Emil Scurtu la finele lunii noiembrie 2012 și este acum adjunct.

Etichete

1 comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.