Actualitate

Olimpiada Inocenților, 10 mai: Copilăria, bucuria și egalitatea de șanse se prind într-o ”horă” a prieteniei

Fundația Inocenți Bistrița anunță organizarea Olimpiadei Inocenților, ediția a XII-a, eveniment dedicat copiilor cu dizabilități de pe raza județului Bistrița-Năsăud.

Devenită deja o tradiție a Inocenților, Olimpiada va cuprinde o înlănțuire de momente emoționante în care copilăria, bucuria și egalitatea de șanse se prind într-o „horă” a prieteniei.

La evenimentul de joi 10 mai sunt așteptați să participe în jur de 400 de copii cu dizabilități și 200 de voluntari care îi vor însoți în lumea jocului și a distracției, toate activitățile fiind adaptate nevoilor copiilor.

”Ne bucurăm să avem ca parteneri și de această dată: Primăria Municipiului Bistrița, unitățile de învățământ special de pe raza județului Bistrița Năsăud, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Bistrița, British School of Bucharest, Asociația Impact, Tineri pentru Comunitate, Interact, însă, cu siguranță, ni se vor alătura și alte organizații și companii locale. De asemenea, mulțumim pentru sprijin Allianz-Tiriac Asigurări SA – Sucursala Bistrița Năsăud RP. Vă așteptăm joi, 10 mai, să celebrăm împreună copilăria într-un mod special!”, anunță Fundația Inocenți.

Activitățile din ziua Olimpiadei Inocenților se vor desfășura în piațeta din fața Palatului Culturii Bistrița și zona Parcului Municipal. În caz de vreme nefavorabilă, locația evenimentului va fi Sala de Sport „Dorin Morutan” a Liceului cu Program Sportiv Bistrița (intrarea se va face din str. Grănicerilor).

Agenda Olimpiadei Inocenților

➢ 10 mai 2018, orele 13.30 – 18.00, piațeta din fața Palatului Culturii Bistrița:

· Probe sportive (baschet, tenis de masa, fotbal, jocuri, atletism);
· Probe artistice (dans, cântece, poezii, pictură, desen);
· Activități complementare (face painting etc).

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.