Politică Social

Oltean spune că PDL are resursa proprie suficientă ca să se prezinte în alegeri cu siglă, semne şi culoarea actuale

Secretarul general al PDL, deputatul Ioan Oltean, a declarat, vineri, că, în opinia sa, PDL are „resursa proprie suficientă” ca să se prezinte în alegeri în forma în care este.

„Eu cred că PDL are resursa proprie suficientă ca să se prezinte în alegeri în forma în care este cu sigla, cu semne, cu culoare, cu tot ce vreţi. Verdele e o culoare plăcută, dar culoarea partidului este alta. Personal cred că PDL are resursele necesare ca să poată să se prezinte la alegerile din 2012, formula cunoscută şi arhicunoscută. Asta nu înseamnă că partidul nu se poate orienta şi nu poate să găsească o altă strategie, dar, deocamdată, nu există o decizie politică în direcţia aceasta”, a spus Oltean.

Întrebat dacă s-a luat vreo decizie legat de Mişcarea Populară, secretraul general al PDl a spus că sunt diverse discuţii, dar mai mult în cercuri politice şi nu în cadru oficial.


„Deocamdată, noi ne gândim să strângem în jurul nostru toate partidele care au orientare de dreapta. Este clar că în momentul acesta, singurul partid de dreapta, fără niciun comentariu, este PDL. Suntem interesaţi ca toate partidele de dreapta care au această orientare şi care doresc să se constituie într-o alternativă la ceea ce reprezintă polul de stânga, USL, pentru a determina, în ultimă instanţă electoratul, să mizeze pe o coaliţie de forţe care să genereze, cu certitudine, un câştig la viitoarele alegeri din 2012”, a declarat Ioan Oltean.

Întrebat dacă se constituie Mişcarea Populară, Oltean a spus: „Deocamdată sunt discuţii. Nu este o iniţiativă care să fie decisă la nivel de partid”.

„Sunt discuţii care se poartă în cercurile oamenilor politici de dreapta. Ea nu constituie o iniţiativă luată de partid printr-o decizie politică. Dacă va fi, vom trăi şi vom vedea”, a declarat Oltean.

Etichete

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS