Social

Omul PSD-ALDE, Gilu, viceprimar la Sîngeorz-Băi. Traian Ogâgău a deschis şampania în cinstea lui

PSD şi ALDE au reuşit să-şi impună un viceprimar la Sîngeorz-Băi. Virgil Dumitru, zis Gilu, va fi secundul lui Traian Ogâgău care s-a sucit cu 180 de grade şi chiar a deschis şampania în cinstea celui pe care l-a suspectat încă din iunie că va face „jocurile” pentru cei care l-au propus. Schimbarea de atitudine poate avea legătură cu dosarul penal în care este cercetat primarul staţiunii după ce a refuzat să sufle în etilotest.

„Dragi sîngeorzeni, am plăcerea să vă anunț că, în această seară, Consiliul Local a ales viceprimarul localității în persoana domnului Virgil Dumitru, consilier independent. Este un pas spre normalitate, un lucru firesc pentru buna funcționare a aparatului administrativ. Lucrul în echipă dă întotdeauna rezultate mai bune!”, a scris pe Facebook primarul Traian Ogâgău. 

Edilul a recunoscul ulterior că a fost nevoit să facă un pas înapoi. „Interesul sîngeorzenilor, al comunității, e mai presus de orice orgoliu sau interes politic și vă asigur că voi face tot ce îmi stă în putință să readuc orașul stațiune Sîngeorz-Băi la faima de odinioară! Încredere și răbdare! Împreună REUȘIM”, a mai scris Ogâgău. 

Problema viceprimarului a fost intens dezbătută la Sîngeorz-Băi imediat după alegerile locale. Întrucât niciunul dintre partidele care au reprezentanţi în Consiliul Local nu deţine majoritatea, alegerea unui viceprimar a fost o piatră de moară. PSD şi ALDE l-au susţinut încă de la bun început pe independentul Dumitru Virgil, zis Gilu, iar liberalii au vrut să impună un om al lor care să-l ajute pe primarul ales.

Traian Ogâgău a ajuns chiar să facă un sondaj pe Facebook, cerându-le oamenilor să opteze între Dumitru Virgil – Gilu „care pe viitor ar putea face jocurile pentru cei care l-au propus”, Petrică Mutu (PNL) şi Radu Cârcu (ALDE).

Reamintim că primarul oraşului Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău, este cercetat penal pentru că, la un control de rutină al Poliţiei, ar fi refuzat să se supună verificării cu etilotestul. Polițiştii susțin că l-au amendat şi i-au reţinut permisul, în timp ce primarul acuză un „complot” împotriva sa. Despre acest subiect puteţi citi AICI. 

Sursa foto: Facebook

 

11 comentarii

 • Omul Psd +Alde a devenit omul lui Ogagau, nici macar al PNLului. Psd urma sa il puna primar pe Circu dupa validare, dar se pare ca oferta lui traian a fost mai mare pt Gilu care duminca a sarbatorit cu Psd victoria iar acum le-a intors fundul. Psd nici nu a fost la sedinta dar sal impuna pe Gilu. Sa ii vedem la treaba cu primar, vice si probabil administrator.

 • Oare a simțit de unde bate vantu’? In curând, conform tiparului patentat, un alt pupil trădează cauza și schimbă barca.
  Nu s-o fi săturat cineva din PN(D)L să antreneze tineri primari, care la prima ofertă de transfer să semneze cu… Steaua?

 • Hahhahaha
  Pai daca ii oprea politia aseara le lua la toti carnetele. PSD + PNL + Alde
  Noroc ca vicele umbla cu Scuter si la primar nu mai aveau ce sa ii ia :))))
  Legea-i lege…….

 • Un lucru e clar ,consilierii PSD nu au participat la sedinta asa ca varianta a fost in totalitate a primarului Traian Ogagau votat de cei 8 consilieri Pnl +independentul pe care l au ales vice

  • Atunci e clar că e o realizare măreaţă, demnă de scos pălăria. Nu oricine e capabil să anunţe „cu plăcere” că a luat „omul PSD-ALDE” pe care, timp de şase luni, l-a respins vehement pe acest considerent, a refuzat din acelaşi motiv de două ori constituirea noului CL şi a făcut sondaje pe Facebook numai să nu iasă acest domn Gilu viceprimar. Eu, una, mă înclin în faţa consecvenţei, principiilor şi valorilor trâmbiţate pe Facebook şi înecate apoi în paharul cu şampanie. E glorios. Întrebarea e cine a urcat apoi la volan? Niciunul sau toţi? Şi întrebarea e unde era Poliţia Sîngeorz-Băi de data asta?

 • Baiat gestept primaru’ nost,a fost cu un pas inaintea habaucilor de la PSD si ALDE ,astia screm de 6 luni sa puna un vice l-au tot curtat pe Giluc ba sa treca la PSD ba la ALDE ,dar oferta mai misto a fost de Ogagau bravo si la treaba

  • Hahaha Fac pe mine de ras. După ce 6 luni lau scuipat in fata si lau facut cu rahat de sus pana jos acuma il ling si il spala toti pnlistii. uraaaaaa

 • Sa vândut si… la PSD …Păcat ca lumea sa bazat pe el in campania si el vine cu 900 de voturi .Te asteapta Raducul sai pupi mana sau deja ai facuto ..!

  • Ca sa faca prieteni …..ce sa faca ???.de acolo vin banii ptr oras.voi ce ati fi facut??? Trebuie sa urmareasca interesul orasului.felicitari.!!!! Sau ati fi vrut sa astepte de la Pnl.ce sa astepte??? Lapte si miere de la Turcan ???

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS