Actualitate

Oprirea mașinilor pe trotuar, pe Calea Moldovei, aduce amenzi. Șofer de TIR, sancționat

Poliția Locală Bistrița l-a sancționat pe șoferul unui autovehicul de mare tonaj pentru că a oprit pe trotuar pe Calea Moldovei, tronson de drum de pe traseul Liniei Verzi unde se montează pavaj nou.

”Deși am atenționat participanții la trafic referitor la oprirea sau staționarea pe Calea Moldovei, pe trotuare, se pare că doar conducătorii de autoturisme mici s-au conformat. Șoferul a fost sancționat de către colegii de la Biroul Siguranță Stradală, conform prevederilor HCL 153/2009, iar zona pietonală eliberată”, a transmis Poliția Locală Bistrița.

Pe trotuarele de pe Calea Moldovei se pune pavaj nou, acesta fiind primul segment de pe tronsonul de lucrări aferent proiectului cu bani europeni ”Linia Verde”.

6 comentarii

  • …sa platesti impozite sa faca parcari dupa care sa te taxeze de vrei sa …parchezi!

   4
   2
 • POLITIA ROMANA SA AIBA GRIJA SI DE CEL CE OPRESTE TIRUL IN FATA SCOLII DIN UNIREA
  CUM POATE ACCEPRA DIRECTORUL SCOLII sa accepte sa aiba in fata scolii un tir care pune jn pericol copii care vin la scoala…de ani buni parcheaza acolo…NU MAI VORBESC DE CEL CU OALELE DIN BETON CARE LE A EXPUS PE DOMENIUL PUBLIC SI JNGREUNEAZA CIRCULATIA CELOR CE IES DE PE STRADA BISERICII
  POLUTIA E FARA ROST IN BISTRITA IN ACESTE DOUA EXEMPLE

  12
  4
Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS