Actualitate

Otrăvirea Doinei Pană, ”o formă de atac terorist”

După ce Doina Pană, fost deputat și ministru al Apelor și Pădurilor, a primit confirmarea de la INML și de la Național de Endocrinologie că a avut în organism o cantitate de mercur ce nu putea fi prezentă într-un mod natural, ceea ce indică o tentativă de otrăvire, deputații PSD de Bistrița-Năsăud au reacționat.

Daniel Suciu: ”Mi se pare incredibil că a durat aproape trei ani de zile ca o instituție a statului să spună negru pe alb că un om a fost otrăvit. Nu un politician, nu un deputat, nu un ministru ci un om înainte de toate. Este cu atât mai grav cu cât acest om era la momentul respectiv demnitar al statului român. Doamna Pană are toată susținerea noastră. Alte comentarii, alte declarații, și observați că nici domnia sa nu a comentat suplimentar pentru că este un dosar în curs, dați-ne voie să nu facem”.

Bogdan Ivan: ”Este o situație care m-a lăsat mască. Consider că e o formă de atac terorist pentru că vorbim de un membru al Guvernului la momentul respectiv. Nu văd nicio diferență între a otrăvi pe cineva, lent, cu aceeași finalitate de a muri, și un atac armat. Este de o gravitate extremă. Tergiversarea acestei expertize nu o înțeleg. Nu pot decât să îi urez sănătate doamnei Doina Pană și să sper că instituțiile statului își vor face treaba”.

VEZI ȘI:

În cazul fostului ministru Doina Pană, DIICOT a deschis dosar penal pentru tentativă de omor

Fostul ministru Doina Pană a trecut prin momente critice, fiind intoxicată cu mercur

Doina Pană, noi precizări în cazul otrăvirii cu mercur. Ce spune fostul ministru legat de posibilii suspecți

Doina Pană, audiată la DIICOT în cazul otrăvirii cu mercur: Ancheta avansează și parcă s-a accelerat

11 comentarii

 • otravirea unui fost parlamentar, mau mult nul sa fie mai importanta decat otravirea zilnica a populatiei romaniei cu tot felul de minciuni din partea clasei politice!

  • Are nevoie de niste bani doamna. Incearca sa se bage in seama. Ar trebui sa o luam si noi la rost…. Felicitari! Ati punctat foarte bine ca ei ne otravesc de ani si ani…..

 • Imi aminteste de cazul Borcea, parca si el a avut probleme la un moment dat cu mercurul, din cauza consumului excesiv de fructe de mare.

 • Daca colaboreaza cu rusia la ce sa te astepti, acolo nu schimbi etajul si partidul dupa trend… Doamne fereste poate isi dau seama si altii ca munca ii innobileaza.

 • Acesta este un lucru extrem de grav și trebuie tratat ca atare.În orice țară civilizată,era mobilizare de gradul zero ,iar cineva plătea.Ce-mi pare suspect de curios,e că cei care erau la butoane atunci,erau chiar colegii doamnei și au tăcut ca porcu-n cucuruz.Se știe bine cine-i servea zilnic sucul de kiwi,în care era ,,scăpat ” și mercurul,sau avea doamna secretară de la PNL și nu știm noi? Sigur acum ziceți și voi cu o jumătate de gură,dar uitați-vă în jur că o să găsiți vinovatul.A…nu vreți? atunci tăceți.

  • cine sa plateasca?
   dar noua , populatia tarii cine ne plateste pentru anii pierduti din viata noastra de sub dominatia pesedista care si-a batut joc de noi?

  • @ionut draga

   Cine vă plătește vouă? Câțu vă plătește, cu vârf și îndesat. Și stai că de acum urmează să vă dea de să vă ajungă.

   Ție nu-ți beculește nimic că justiției independente îi trebuie 3 ani să facă niște analize?

   Văd că nu te interesează că un ministru în funcție e otrăvit (deja conform datelor oficiale), posibil de către mafia pădurilor – nici nu contează dacă cu mâna unor colegi de-ai dânsei sau nu, important e să se facă anchetă și să se afle de către cine.

   Iohannis făcea mișto că „haha, a fost otrăvită”, autoritățile aproape că nu au mișcat deloc, postacii făceau glume și o înjurau unde o prindeau. Într-o țară condusă de oameni normali, o astfel de știre oripila pe toată lumea, indiferent de la ce partid era victima, iar președintele ar fi cerut ca instituțiile să se mobilizeze cât mai bine pentru a rezolva cazul. Ar fi ținut un discurs prin care ar fi condamnat astfel de atacuri.
   În orice țara e grav să șantajezi sau să ameninți un ministru, dar la noi poți să îl și otrăvești dacă nu te mai lasă să tai câte lemne vrei și populația o să râdă și o să facă bășcălie, justiția nu o să facă nimic, iar președintele o să facă pe mutul.
   Uită-te care a fost ultimul proiect de lege pe care l-a depus Dragnea înainte să fie condamnat.

   Lupii au convins oile că le scapă de ciobani, dacă îi votează pe ei.

   Pe urmă plângeți cu lacrimi de crocodil după copaci, dar sunteți mai puțin inteligenți decât un copac.

  • Nu e atac terorist, Ivan şi Suciu nu prea au noțiunea termenilor, sunt pe lângă definiție…au utilizat politicianist termenul, dar nu prea au habar …e tentativă de omor cu premeditare, de-a dreptul , iar circumstanțele sunt agravante fiind vorba de un ministru la vremea respectivă.
   Reflectă totuşi undeva o formă de neglijență, la un nivel din câte ştiu de protecția demnitarilor se ocupă SPP.
   Sunt multe întrebări, de ce anchetele sunt extrem de lungi, de ce pare că există o sincronizare cu comunicarea politică a PSD în context privind concluziile.. Remarcă …reporterilor de la Belingcat le-a luat mai puțin să găsească ditamai spionii….
   Acum va trebui stabilit faptul dacă intoxicarea dânsei s-a făcut treptat, sau a fost o doză…
   E totuşi intrigant..trebuie stabilit cercul de suspecți , inventariat contactele fizice..etc.. refăcute traseele..etc, apoi ancheta convorbirilor..conținutului.
   E vorba de viaťa unui om , standardul societăților democratice e că viața e sfântă.
   Că omul politic ne-a plăcut ori ba..trebuie ajuns la autori şi foarte probabil se va ajunge. Cine ştie vom avea parte şi de amănunte corolare, gen plicuri care au circulat.

 • Nu vă e rușine, voi ne otraviti de 30de ani. Ce partide, astea sunt clanuri. Voi toți ar trebui să fiți acuzați de terorism și distrugerea economiei. Câtă nesimțire.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS