Actualitate

Ovidiu Crețu și Alexandru Bria, la o bere cu primarul orașului înfrățit Wiehl

ACTUALIZARE (FOTO) Primarul Ovidiu Crețu a mers în vizită oficială la Wiehl (Germania), oraș cu care Bistrița s-a înfrățit anul trecut și unde locuiesc numeroşi etnici germani proveniţi din zona Bistriţei, cu ocazia jubileului de 25 de ani de parteneriat dintre localitatea germană și Jokneam (Israel).

Din delegația care s-a deplasat la Wiehl, în perioada 22-25 iulie, mai fac parte consilierul municipal PSD Alexandru Bria și un translator, iar suma care va fi decontată din bugetul local se ridică la 3.109 lei. Primarul oraşului înfrăţit Wiehl, Ulrich Stücker, a transmis Primăriei Bistriţa invitaţia de a participa la aceste manifestări jubiliare cu o delegaţie formată din trei persoane.

Cu această ocazie se celebrează peste 40 de ani de prietenie dintre oraşele Wiehl şi Jokneam, care s-a transformat în anul 1991 într-un parteneriat oficial.

Primăria Wiehl a postat imagini de la seara aniversară, în care Ovidiu Crețu și Alexandru Bria ciocnesc o bere cu gazdele lor, în frunte cu primarul Ulrich Stücker.

Wiehl, cu o populație de peste 25.000 de locuitori, se află la 41 km de orașul Koln, în landul Renania de Nord – Westfalia.

0 cretu la wiehl 16 2 cretu la wiehl iul 16

5 comentarii

  • Cu această ocazie Crețu o să le explice sașilor că el nu crede deloc în nemți, motiv pentru care l-a susținut necondiționat în campania electorală pe Victor Viorel Ponta la prezidențiale, la fel ca Doina Pană, Gheorghe Crișan și ceilalți patrioți bistrițeni. Sper să poată face asta și să nu fie căcăcios în Germania.

  • Bistrița a reușit să se depontifice pentru o vreme. În schimb Ovidiu Crețu, Radu Moldovan și Doina Pană, niciodată. Mai mult, susnumiții se pontifică zilnic. A te pontifica înseamnă, după Dicționarul explicativ al limbii române, a-ți da aere. La noi în oraș a te pontifica semnifică, pe deasupra, și a te prosti ca Victor Ponta.

    • Cu mâna la cioacă. Interesantă imaginea. Cum s-o traduce asta în limba germană? Ein Bürgermeister mit Hand Tasche.

    • Michael Jackson și Madona sus, pe scenă, unde plimbau mâna? Oblu pe sex. Elena Ceaușescu în vizetele prezidențiale unde rezema poșeta? Direct pe pubis. Eugene, așa procedezi dacă vrei să fii vedetă.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.