Actualitate Recomandări

Ovidiu Crețu: Trebuie să fim conștienți de pericol și să acționăm uniți. Mesajul primarului

”Adresez mulțumirile mele celor care au înțeles gravitatea situației în care ne aflăm și s-au manifestat în conformitate cu recomandările făcute la nivel central. Sunt convins că numai astfel vom putea traversa cu bine această perioadă dificilă pe care o traversăm”, spune într-un comunicat primarul Bistriței, Ovidiu Crețu:

”Alături de personalul medical și forțele de ordine a căror activitate este esențială în aceste zile, aduc mulțumirile mele și celor care au înțeles să contribuie cu produse sau servicii, atât de necesare în aceste zile, dar și voluntarilor fără de care multe dintre aceste donații nu ar fi ajuns în cel mai scurt timp în locurile unde sunt unde sunt atât de necesare.

O mențiune specială vreau să fac pentru Bisericile Penticostale nr. 2 Sfânta Treime, nr. 3 Filadelfia și nr. 5 Betesda, precum și pentru Protopopiatul Ortodox Bistrița, care au oferit hrană persoanelor fără adăpost aflate în centrul de cazare temporară, precum și celor cazate în spațiul amenajat în incinta sălii de sport a Liceului de Muzică „Tudor Jarda”.

Pentru că Bistrița poate câștiga lupta cu noul coronavirus trebuie să fim conștienți de acest pericol și să acționăm uniți și responsabil.

Este important să respectăm, cu toții, cu strictețe recomandările Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române și să sărbătorim Sfintele Sărbători ȋn familia restrânsă! Sărbători fericite, în pace şi sănătate!”.

6 comentarii

 • Sti ceva ?
  Taci din gura si te culca.
  Cum de te-ai trezit.
  Toate comunitatile , se lupta sa spijine medicii cu materiale, cu solutii pentru dezinfectare, cu solutii pentru testare, iar Bistrita doarme.
  Vine sa multumeasca unor biserici, care din donatii personale , suplineste si ce trebuia sa faca Primaria.
  Halal conducator.

  • Dute Crețule și lasa ne!!! Tu ce ai făcut pt acești oameni? Te ai dus în Germania pe banii noștri cum ai fost în atâtea concedii „sponsorizate” de noi și acum mulțumești celor ce au făcut ce trebuia să facă primăria. Nu ți a păsat niciodată de oameni cu atât mai puțin acuma că nu mai candidezi. (oricum nu te mai vota nici dracu). Ia-ți struții și băgați-vă capetele sub pârtie și ieșiți de acolo când vă vom chema noi.

 • Multumim poetului nostru si colegului de suferinta de pe TIMP ONLINE. Versurile d-vs ne alina dar ne si incanta. Sarbatori Frumoase !

  • Mulțumesc, la fel. Textul de sus este trist, ca momentul pe care-l trăim.

 • Domnule primar cat de uniti trebuie sa fim?
  Va pasa dumneavoastra de oameni cat negru sub unghie, ati dovedit acest lucru de atatea ori.
  Asta este doar sa vada lumea ca, nu ati adormit si ca nu va luati salariul dr bugetar de lux ada drgeaba alaturi de vicele Muti ( Mut) ca celălalt barem face promisiuni, lucruri traznite asfaltarea de strazi asfaltate, spargere strada N Balcescu -canalizarea proasta la gradinita ceausista, face poze si toate acestea au un singur nume ‘ votati ma” sunt foerbinte.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.