Actualitate

Ovidiu Florean: LDP, aproape de faliment. Păcat

”Din bugetul acela județean anunțat istoric pentru 2018, nu s-a pus în aplicare nici măcar jumătate. Vor rămâne cu lucrări începute și neterminate. La venituri avem 56%, la cheltuieli 42% pe primul trimestru, iar instituțiile subordonate 46% la venituri și 44% la cheltuieli. A doua problemă gravă este cea a sistemului de management integrat al deșeurilor, care se pare că nu are nicio ieșire, nu mai găsesc soluție. Președintele CJ a pus-o în responsabilitatea vicepreședintelui Ioan Țintean, personal nu-l înțeleg de ce își asumă așa ceva. Acum s-a blocat în pădurea aceea de 10 hectare pe care nu o să o mai defrișeze”, a declarat într-o conferință de presă consilierul județean PNL Ovidiu Florean.

El a adăugat că ”Supercom pare că face ce vrea”: ”CJ a dat hotărâre care se referă la modificările aduse documentației de atribuire a contractului cu Supercom, se încearcă să se legalizeze cumva tărăgănarea asta a licitației pentru noul operator. Taxa de redevență de 1,6 milioane lei e băgată în costuri deși trebuiau să o plătească din profit. Parcă e făcută de Supercom. Urmează al 7-lea act adițional cu Supercom”.

Ovidiu Florean s-a referit și la activitatea LDP SA: ”I se pune în cârcă directorului Vieriu tot ce s-a întâmplat acolo, probabil că dânsul va și demisiona, există informații că ar fi în preaviz până la 1 iunie. Societatea este aproape de faliment și se pare că nu mai sunt soluții pentru redresarea ei. Păcat”.

Consilierul județean PNL a afirmat că există o lipsă de viziune în ceea ce privește turismul în Bistrița-Năsăud: ”Multe hoteluri sunt ipotecate la bănci, multe sunt scoase la vânzare, s-au făcut disponibilizări. E clar că turismul este pe nicăieri la noi în județ”.

5 comentarii

  • Vieru e ginerele vicelui Tintean și vine cu experiență de la CML. LDP apartine CJ BN si e condusă de Vieru spre faliment. Dimex a lui Scurtu rade tot în județ inclusiv licitațiile CJ BN. Nu mai inteleg nimic. Ce părere aveți? O fi managementul prost?

    • Domnii vor sa bage societatea in faliment si sa puna mana pe terenul institutiei. Ne complacem in prostie pana ne va ajunge cutitul la os . E limpede ca societatea civila in Romania e in hibernare. O saptamana frumoasa va doresc!

    • In ori ce caz Dimexul este mult suerior celorlalte firme constructoare de drumuri din judet si nu numai, au o dotate performanta si un management mult superior fata de cei de la LDP. Asta inseamna sa termini facultatea cu 10 fata de altii care o termina numai ca sa sa aiba o hartie la mana, dar nu numai asta a contat. La LDP atat actuala conducer si mai ales cea anterioara, pusa tot la insistentele a tot stiutorului Tinteanu, a adus firma intr-o situatie fara iesire. Cand concurenta iti sufla in ceafa nu ai voie sa gresesti si ei au gresit.

    • Nu prost, foarte prost. De unde sa stie meserie acest ginerica dupa doi ani petrecuti la CML pe drumul de la Tarpiu, unde ca inginer si mare specialist a facut greseli cu caru, noroc ca au fost alti ingineri bine pregatiti ca sa le corecteze. In rest de unde experienta si la o adica poti sa ai si 50 de ani de meserie si daca nu ai calitatea de manager mai bine stai acasa si lasi pe altu.

  • Alin cred ca sti si tu raspunsul,in Romanica nimic nu merge bine daca nu se respecte regula comisionului,a parandaratului.Astia fiind sub tutela CJ geaba fac lucrari de calitate si ieftine daca nu intra spagulita in buzunarul cui trebuie,lucrarile le iau cei care dau comisionul ca se apropie campaniile electorale si de unde bani pentru cumpararea voturilor.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS