Actualitate

Ovidiu Florean: Probabil nu o să vedem sală polivalentă în Wonderland nici peste 10 ani

Consilierul județean Ovidiu Florean, secretarul general al PNL Bistrița-Năsăud, spune că ”probabil n-o să vedem sală polivalentă în Wonderland nici peste zece ani”.

”Totul a rămas la faza de desen tehnic. Terenul a fost dat Ministerului Dezvoltării prin CNI, care nu are resurse financiare să pună proiectul în operă. PNL sprijină investițiile, dar realitatea este tristă. Populația are alte preocupări decât să dea nume pentru sala polivalentă. Primăria s-a retras după cum vedeți din această poveste, stadionul este proprietate privată”, a afirmat el într-o conferință de presă.


3 comentarii

  • Da Florene de acord cu tine dar,dar asta in varianta in care doamne fereste castigati voi alegerile s-au refaceti USAL-aul.Papagali de 2 bani toti politicienii! produceti voma toti din toate partidele numa cand va vede lumea moacele alea prefacute in a semana a telectuali !

  • Total aiurea….cineva a furat molozul cazut pe trotuar langa stadion….au vrut sa stearga urmele dar a ramas o data de praf de cativa zeci de metri pe trotuar sa vedem …aspira praful…..treaba de mantuiala :))

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS