Actualitate

”Din păcate, s-a închis. O promisiune ținută pe jumătate. Contraproductiv”

”Calitatea unui ștrand depinde în primul rând de calitatea apei din bazine. Din acest punct de vedere, reabilitarea ștrandului este un succes incontestabil. Restul sunt detalii care pot fi îndreptate pe parcurs. În 14 septembrie, după o lună și jumătate de la inaugurare, apa era limpede ca cristalul. Vizibilitatea în apă, incredibilă, ca în prima zi, mai bună decât la o piscină acoperită. Temperatura apei, de asemenea foarte plăcută, perfectă pentru câteva ture de înot. Idea era că filtrarea și încălzirea apei vor duce la prelungirea sezonului de utilizare a ștrandului. Avem șansa încă unui week-end călduros. Nostalgicii verii, iubitorii de soare ar fi avut toate condițiile să se bucure de piscina publică modernizată. Din păcate s-a închis”, a postat pe Facebook Alexandru Toniuc, directorul executiv al Direcţiei de Dezvoltare Durabilă din cadrul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, fost consilier municipal PER. 

El a adăugat: ”Nu știu care au fost rațiunile pentru care s-a luat această decizie, știu însă că acolo unde este voință se găsește întotdeauna și o cale. Cred în continuare că ștrandul ar trebui să se deschidă la 1 Mai și să rămână deschis până la sfârșitul lui septembrie. Sigur că programul și condițiile pot fi diferite în sezon și extrasezon, dar mi se pare extrem de frustrant și contraproductiv să nu folosești la maxim niște facilitați publice pe care le ai”.

Alexandru Toniuc a publicat și o serie de fotografii de la Ștrandul Municipal Codrișor.

 

Ștrandul Municipal Codrișor a fost redeschis în 2 august după aproape doi ani în care s-au făcut lucrări de modernizare în valoare totală de 4,7 milioane lei.

2 comentarii

  • mda, crapaturile alea care se vad în poze sunt ca urmare a reabilitarii.
    o singura curiozitate am, cam cât costa o crapatura din aia?

    • Trebuie sa se faca un studiu de fezabilitate si dupa rezultat se va sti cat va costa o crapatura si asta depinde si de crapatura. Daca crapatura este mai mare atunci se va face un alt studiu de fezabilitate pt ca fiecare studiu se face in functie de dimensiunea crapaturii.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.