Actualitate

Pace pe Aleea Trandafirilor. Penticostalii nu au mai parcat pe terenul de sport, protestele au încetat

Terenul de sport de pe Aleea Trandafirilor era liber duminică dimineaţa, ultima zi din acest an în care penticostalii de la Biserica "Sfânta Treime" ar fi putut parca acolo unde le-a permis Primăria Bistriţa. În timp ce locatarii blocurilor din jur nu au mai avut motive să protesteze, în preajma Pieţei Decebal nu se putea arunca un ac nici în parcări, nici pe trotuare.

Dacă duminica trecută mai multe maşini ale penticostalilor care se roagă la Biserica „Sfânta Treime” din Decebal au fost parcate pe terenul de sport de pe Aleea Trandafirilor, duminica aceasta, de dimineaţă, nici urmă de autoturism dincolo de barieră.

Cum probabil că nimeni nu a mai încercat nici măcar să intre cu maşina pe teren, şi locatarii blocurilor din preajma terenului au putut sta liniştiţi în case. În jurul orei 10.00, nu era nici ţipenie de om. Terenul era pustiu de-a dreptul.


În schimb, în preajma bisericii penticostale nu aveai loc să arunci un ac nici în parcări, nici pe trotuare. Conducerea bisericii a luat de pe gard inscripţia „vă rugăm nu parcaţi pe trotuar” aşa că oamenii şi-au lăsat maşinile unde au putut, unii pe trotuarul din faţa lăcaşului de cult, alţii pe trotuarele din faţa Complexului Decebal sau din spatele acestuia.

Una peste alta, s-a aşternut pacea de final de an pe Aleea Trandafirilor.

parcare libera 2 parcare libera 3 parcare libera 4 parcare libhera 5

8 comentarii

 • Nu s-a terminat.
  Aceasta situatie se ve rezolva atunci cand vecinii nostri penticostali vor primi locuri de parcari.Pentru ca asa credem ca este corect.
  Iar solutii foarte fezabile exista.
  Speram ca aceste solutii vor fi aplicate.Mobilizarea noastra civica va continua probabil in forma adunarii de semnaturi pentru ca vecinii si concetatenii nostri sa primeasca locuri de parcare acolo unde este absolut legal, corect civic si moral sa le primeasca.
  Deasemenea, credem ca este absolut corect si imperios necesar ca in parcarea din fata bisericii penticostale sa fie marcat cel putin un loc ca parcare pentru invalizi.Pentru ca stim ca la biserica penticostala exista astfel de cazuri.Aceste locuri pentru invalizi vor putea fi folosite in restul saptamanii si de catre alte persoane cu invaliditate care isi aduc copiii la locul de joaca.
  Speram ca domnul primar sa rezolve problema vecinilor nostri.Este perfect posibil.Pentru aceasta va primi atat sustinerea noastra cat si a tuturor cetatenilor onesti din Bistrita.

 • Pace cu pocaitii ????niciodata, daca vroiau sa fie pace nu mai insistau la primarie . ei vor totul ca si ceilalti. stati ssa vedeti ce festival va fi duminica viitoare. mi-am luat bilet in primul rind. dl. Butiu voi fi acolo .

 • atunci cind vrei pace ….preateste-te de razboi. asta a spus-o cineva demult,dar e valabila si in zilele noastre. asta dar si altele le povestim acolo ,ca vad ca trebuie . va salut !

 • De ce trebuie primarul sa rezolve problema parcarii.Locuiesc in Chicago,si nu cred primarul orasului s a intrebat daca am parcare atunci cand merg la biserica.Cred ca Este problema bisericii respective sa si rezolve aceasta problema,fara sa deranjeze pe nimeni.

 • Se va parca de duminica viitoare stati linistiti. e un drept obtinut legal asa ca se va beneficia de el. Sus s avem inimiiileeeeee

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS