Actualitate

Pachete cu alimente, măști și viziere, distribuite de Ionuț Simionca și echipa PMP

”Săptămâna dinaintea Sfintei Sărbători a Învierii Domnului a fost o săptămână plină de provocări, pe care o închei însă cu gândul că am făcut tot ce mi-a stat în puteri să îi ajut pe bistrițeni. Astfel, 250 de familii din Bistrița și din județ au primit din partea noastră pachete cu alimente pentru masa de Paște. În Bistrița am distribuit 500 de măști și 250 de viziere la vânzătoarele de la magazinele de cartier și la toți producătorii din Piața Decebal”, a menționat deputatul Ionuț Simionca, președintele PMP Bistrița-Năsăud.

El le-a mulțumit ”tuturor celor care au făcut ca aceste lucruri să fie posibile”: ”persoanelor și ONG-urilor care au făcut donații, preoților care ne-au ajutat să îi identificăm pe cei aflați la nevoie, precum și prietenilor, respectiv colegilor care m-au ajutat la distribuție. Vă doresc multă sănătate și Paște fericit!”.

https://www.facebook.com/IonutSimionca/posts/3372553699426131

4 comentarii

  • un sincer bravo pt omul asta, atatea fapte bune nu cred ca am vazut la alti parlamentari, un om deosebit vad, la inceput am fost circumspect dar acuma dau un big like pt el

  • Daca in campanie fiecare candidat v.ati intrece cate teste a.ti cumparat pt testarea oamenilor si nu cu masti ar fi bine. Profitati de pe urna pandemiei cu masti si pachete. Faceti campanie corecta cu anularea pensiei speciale, renuntati la consilierii pe care ii aveti pe langa voi si sug bani de la stat degeaba, faceti curatenie in administratia locala cu angajati pe nepotisme si fara profesionalism, eliminati cozile de la institutiile de stat.

  • Totuți de această dată acest personaj a făcut ceva, nu doar a dat sfaturi și ultimatumuri, cum ne-a obișnuit. De data aceasta, dle deputat, vă felicit și retrag toate răutățile pe care le-am spus pe-aici despre Dvs! Mai puține sfaturi, mai multe fapte!

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS