Social

Pachete de Rusalii de la Filantropia Ortodoxă pentru 80 de familii nevoiașe

De Rusalii, 80 de familii aflate în situații dificile de viață au primit pachete cu alimente de la Asociația Filantropia Ortodoxă, dulciuri, haine și multe daruri pentru copii.

”Modelul de creștin autentic este urmat de bunii noștri creștini bistrițeni cu ajutorul cărora, prin Cantina socială Sfânta Muceniță Filofteia, înființată la inițiativa și purtarea de grijă a Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Andrei, am oferit pachete generoase cu alimente, dulciuri, haine și multe daruri pentru copii la peste 80 de familii aflate în situații de dificultate, ca împreună, cu toții să ne bucurăm și să simțim bucuria darurilor Sfântului Duh. Bunul Dumnezeu să răsplătescă dragostea și dărnicia tuturor care fac posibile aceste activități, cu bogăția roadelor și darurilor Sfântului Duh!”, a transmis preotul marius Pintican, președintele Asociației Finatropia Ortodoxă Bistrița.

Cantina Socială „Sfânta Muceniță Filofteia” funcţionează, ca serviciu social, licenţiat de Ministerul Muncii, în cadrul Asociației „Filantropia Ortodoxă” Filiala Bistrița-Năsăud din data de 25 februarie 2014. Sediul Cantinei Sfânta Muceniţă Filofteia se află la parterul Protopopiatului Ortodox din Bistriţa, Piaţa Unirii Nr. 9 şi asigură zilnic, de luni până vineri, masa de prânz pentru 80 de persoane aflate în situaţii de dificultate.

Beneficiarii Cantinei sunt în primul rând copiii orfani şi cei proveniţi din familii monoparentale, aflaţi în situaţii de dificultate, bătrânii singuri, bolnavi, cu venituri foarte mici şi persoane fără casă, masă şi familie, care trăiesc pe străzi sau periodic sunt adăpostiţi la Centrul de noapte al Primăriei Bistriţa.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS