Actualitate

Pădurea Lions de la Budești se extinde!

În urmă cu doi ani, Lions Club Bistrița a demarat proiectul Pădurea Lions, în parteneriat cu Tășuleasa Social, plantând 2 hectare de pădure într-o zonă aridă a localității Budești (foto), scopul principal fiind atât trezirea interesului localnicilor față de problema defrișărilor din zona Budeștiului, cât și lecția de pedagogie adresată tinerilor voluntari care au participat și care vor mai participa la următoarele împăduriri.

În acest an, mobilizându-i și pe colegii cluburilor Lions din Cluj Napoca, “lei” bistrițeni sunt pregătiți să extindă suprafața plantată cu încă 1 hectar.

”Sâmbătă, 8 aprilie, în preajma Floriilor, în colaborare cu Primăria Budești, pe soare, pe ploaie, vă invităm să ne fiți alături pentru a adăuga încă 4.500 de puieți celor plantați până acum. Alături de satisfacția de a avea în viitor o oază de verdeață în mijlocul terenurilor aride, garantăm și buna dispoziție și binefacerile mișcării în aer liber! În actiunea noastră contăm pe sprijinul cât mai multor voluntari. Un gând special pentru părinţii care vor să dea un bun exemplu copiilor lor! Cei care au un hârleţ bun, ar fi bine să îl ţină aproape! Formularul de înscriere va putea fi accesat la adresa lionsbistrita.e-dosar.ro. Pentru alte informații vă punem la dispoziție tel. 0744.598.760, 0766.599.158. We serve!”, anunță Lions Bistrița într-un comunicat.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS