Social

Pădurea Sărățel, ecologizată în zona DN 15A

Pădurea Sărățel a fost ecologizată în zona DN 15A, afectată de abandonul deșeurilor în natură, la finalul acțiunii fiind colectate peste 1.000 kg de deșeuri, spune directorul ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud, Cristian Niculae.

”Sărbătorim Ora Pământului, alături de noul partener TeraSteel, printr-o acțiune de ecologizare. Una dintre companiile importante din județul nostru – TeraSteel – a ales să se implice alături de ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud pentru a susține și dezvolta proiectele noastre din domeniul educației. Și cel mai bun mod de a începe acest parteneriat a fost o acțiune de ecologizare a Pădurii Sărățel din zona DN 15A, afectată de abandonul deșeurilor în natură.

Peste 1.000 de kg de deșeuri menajere și reciclabile au fost adunate de echipele TeraSteel și ADI Deșeuri Bistrița-Năsăud. Ne dorim ca prin exemplul nostru să inspirăm cetățenii județului nostru, autoritățile publice locale și companiile să se implice în efortul nostru de a face Bistrița-Năsăud un județ mai curat.

Haideți să ne implicăm cu toții, să respectăm mediul în care trăim, să dăm valoare deșeurilor și să nu le mai aruncăm în natură!”, a menționat Cristian Niculae.

8 comentarii

 • Multumiri multe ADI deseuri si in mod special directorului CRISTIAN -MARIUS NICULAE om cu suflet mare si iubitor de NATURA in mod special.
  Felicitari !!!

  5
  15
 • Ecologizarea în zonele în care șoferii aruncă gunoaie din mașina, trebuie să se facă de către administratorul drumului.
  Cine administrează, asfaltează, deszăpezește DN15A? Tot ei trebuie să strângă și gunoaiele, sau cel puțin așa sr trebui să fie.

  9
  3
  • Civilizația se face doar prin aplicarea legii și a amenzilor usturătoare. La noi a fost înțeleasă prost democrația. Suntem un județ extrem de înapoiat mental……și maimuțele sunt mai civilizate.

 • Am o buna colaborare cu corpul de control ADI in special pe situatiile gunoaielor de pe malurile cursurilor de ape din BN . Asta ca sa stie si colegii pescari legitimati.
  Cu multumirile care se cuvin le doresc tuturor mult spor.

  3
  15
 • Avem o tara atat de frumoasa si din pacate nu o respectam si o murdarim cu tot felul de gunoaie. Oamenii ar trebui sa se gandeasca la asta mai mult.

 • Oamenii trebuie sa se civilizeze. Trebuie sa inteleaga ca natura nu este cosul lor de gunoi. Iar civilizarea oamenilor se face prin amenzi. Un popor civilizat este un popor amendat.

  • Exact. Cred că bucuria cea mai mare ar fi când se fac activități de genul sa vina voluntarii înapoi că nu au găsit gunoi.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.