Social

”Palat” cu turnulețe din Sărățel, scos la vânzare la preț redus cu 25%

Un ”palat” cu turnulețe din Sărățel este scos la vânzare de bancă cu un preț redus cu 25% față de cel inițial. Proprietatea se află la marginea DN 15A și are cinci camere și mai multe anexe gospodărești.

Casa are regim de înălțime P+1E și o suprafață utilă de 250 mp. La parter are 2 camere, bucătarie, cămară și casa scării, iar la etaj 3 camere și scară de acces. În curte, sunt bucătărie de vară și o șură cu o suprafață utilă de 105.65 mp, respectiv un grajd și o șură cu o suprafață utilă de 108.33 mp. Terenul pe care este ridicată casa are 712 mp.

Conform unui site de executări, proprietatea va fi vândută la licitație, prețul de pornire fiind de 199.650 RON (≈ 40.579 €), redus însă cu 25% față de prima strigare. Pentru participarea la licitație trebuie depusă o garanție de 10% din preţul de pornire.

”Palatele” cu turnulețe aparțin unor familii înstărite de romi din satul Sărățel care și-au investit banii obținuți din comerțul cu cai sau cu haine de piele, în case mari, opulente.

Etichete

4 comentarii

 • Dacă ai 40.000 euro, ce alegi?
  O garsoniera in Bistrița, sau un Palat de 250 m2, cu garaj propriu, terasă, grădină, atelier de creație, podgorie de vin, livada de meri, loc de joacă in curte si Gara Internațională Sărățel prin care trec Inter inter Ciity-urile de Viena , Budapesta, Baia Mare – București (nu lângă gara comunala Bistrița, prin care nu prea e activitate).
  Poți organiza Ateliere de teatru si film, poveștile vinului, le faci concurenta celor de la Teleki Posmus.
  Poți face Pensiune tradițională sau Muzeu.
  Câți dintre voi ati întrat vreodată într-o casă cu turnulețe? Eu am intrat, in Dipsa sunt multe case din astea. Am fost la Video, înainte de apariția televiziunii prin cablu. Sau sa-mi cumpăr blugi sau adidași prin 1990-1992.
  Un Muzeu ar fi o idee bună. Asa cum exista Casa Săsească din Livezile, aflat in subordinea Muzeului Județean, ar putea exista si o Casa Ungureasca si Casa Țigăneasca.
  Posibilitățile sunt nelimitate.

  Acum sunt la un curs de “Dezvoltare personală, stimulare a creativității si gândirii alternative”.

  La care oameni mari se prostesc, si fac și spun lucruri trăznite, pentru ca asa devii creativ.
  Cursanții își ziic unii altuia
  “Uite, pe blocul cu 10 etaje se bat Superman si Batman”.
  Iar pe plăcuța cu numele cursantului scrii tu ce vrei “Președintele Pinguinilor”
  “Numărul 1 ATP”, “Ginecolog”,
  Asta e gândirea Out of the box”.
  Mi-a fost greu, sâ joc jocul ăsta.
  Nu am scris NIMIC pe plăcuța cu numele meu!

  24
  7
 • Aceste palate cu turnulețe ale neamurilor noastre greu se vor vinde. Sunt fără gust și apoi întreținerea lor te sufocă. Tot așa palatele oșenilor vor rămâne în paragină. Dacă te muți acolo poți să ai priviri încrucișate din partea semenilor datorită unor prejudecăți care mai persistă în plebe. Cu ce impozite vin acuma să mi-l dea gratis mă lipsesc.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS