Actualitate Recomandări

Până la primăvară nu se mai sparge asfaltul pentru lucrări la rețele, anunță Primăria

Primăria Bistrița anunță că în intervalul 15.11.2018 – 01.03.2019 nu se vor mai acorda autorizații de spargere a carosabilului în vederea realizări de lucrări la rețelele de utilități.

Decizia a fost luată ”pentru a limita disconfortul creat de lucrările de intervenție la carosabil, trotuare, parcări sau orice suprafețe acoperite cu mixtură asfaltică, având în vedere faptul că în sezonul rece nu se pot realiza lucrări de asfaltare”.

”În acest interval de timp stațiile de preparare a mixturilor asfaltice sunt închise, astfel încât readucerea carosabilului la forma inițială nu poate fi realizată decât după data de 01.03.2019, perioadă în care participanții la trafic sunt în mod evident afectați de lucrările începute și nefinalizate. Le recomandăm celor care intenționează să realizeze astfel de lucrări să facă programarea acestora astfel încât să se încadreze în termenele stabilite”, se mai arată în comunicatul Primăriei Bistrița, semnat de viceprimarul Cristian Niculae.

Foto: arhivă

8 comentarii

  • Te inseli soferule.
   Urmareste strazile si ai sa vezi retele de gaz si apa care iti va sparge asfaltul.

 • Nu stiu ,dar cei care decid astfel,ori sunt iresponsabili,ori sunt „ametiti” de salariile ff mari pe care le iau ! Dau un ex: Stim ca retelele de apa ale orasului ,administrate de AQABIS,au ff mari pierderi pe trasee! dar…o avarie majora care ar avea loc pe o retea care trece perpendicular pe o strada sau pe un bulevard,credeti ca nu se va interveni la ea? Sigur,ca pana cand onor („aceasta administratie care si-a batut joc de toti bistritenii si care nu au reabilitat 1 km de strazi principale sau bulevarde si urmare a MARI PETICIRI dupa care ne RUPEM MASINILE IN TRAFIC,” si CARE AU „BAGAT” BANII NOSTRI INTR-UN DEAL numit PARTIE DE SCHI ),vom circula peste aceasta Groapa pana cand ….”va porni STATIA,1.03.2019″) ! E o mare bataie de joc!

  • Nu e nicio bătaie de joc. E o gândire bună, de bun simț.
   De ce sa dea autorizații iar apoi sa ne uitam la gropi pana la primăvara ?
   Cât despre urgente, normal ca acelea se vor rezolva, deșteptule !
   E vorba despre lucrări programate !

 • Nu mai dau autorizatii pentru lucrari noi. Pentru interventii Electrica, E on, Aquabis, cablisti si care or mai fi, se dau in continuare. Si se va repara la fel. Anuntul asta e asa, sa impresioneze prostimea, ca vezi Doamne ei se gandesc la locuitorii urbei din greu.

 • Pt Doru C! … Imi pare rau D-le ca d-ta nu faci diferentieri legate de lucruri esentiale care ar urma se se intample! Faci legaturi haotice intre lucruri ….si sunt convins ca asa esti si in viata de zi cu zi! eu nu sunt destept,sunt un om normal care-mi doresc mult mai mult de la aceasta administratie a orasului,asa cum ,cred ca vor majoritatea oamenilor normali din acest oras!…A! ca o „SLEAHTA”,minuscula care-ti impartasesc opiniile exista,…e normal! Sa fii sanatos,alaturi de cei care te sustin! D-ne ajuta!

 • Lucrările programate trebuiau făcute pînă acum Sunt curios daca primăria va elibera autorizații.Cine urmareste de la primărie aceste lucruri ? Sper ca este si el sofer …

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.