Social

Până unde poate merge inconștiența unor oameni. Capcane pe un drum din Șieu Măgheruș

Drumul agricol de la intersecția din satul Arcalia care duce spre de Șieu Măgheruș a devenit un pericol public în noaptea de joi spre vineri, atrage atenția primarul comunei, Sorin Mititean. Cineva a descoperit rigola, în așa fel încât cine trece pe acolo să își avarieze mașina sau chiar să-și pună viața în pericol. Primarul face apel la concetățenii lui să ajute Poliția cu informații pentru a găsi vinovatul sau vinovații.

”Am postat o fotografie în care se vede până unde poate merge inconștienta unor oameni. Așa cum se poate vedea, în cursul serii de ieri (04-11’2021-05.11.2021) aproximativ după ora 23 cineva a scos biscuiții de pe rigola de la drumul agricol în intersecția cu drumul comunal Arcalia -Șieu Măgheruș lăsându-i în picioare tocmai ca, în momentul în care cineva trece pe acest sector de drum, să-și avarieze mașina, tractorul, utilajul sau, în cazul bicicliștilor, chiar să-și puna în pericol viața sau integritatea corporală.

Așa cum ne urăm binețe la aniversări haideți să strângem rândurile și să oferim informații lucrătorilor postului de Poliție din Șieu Măgheruș sau mie personal despre acest eveniment neplăcut în vederea tragerii la răspundere a celor vinovați.

Azi, împreună cu șeful de post și colegii săi, am luat de la fața locului primele informații, iar camerele de supraveghere surprind niște persoane la fața locului fără a putea fi recunoscute.

Pentru acest motiv vă rugam să fiți cooperanți astfel încât să putem trage la răspundere persoanele vinovate și astfel să preîntâmpinam producerea unor accidente sau, mai rău, vătămări corporale”, a scris primarul.

1 comentariu

  • Mai Bistritean…cand iti citesc comentariul iti dau dreptate. Dar in ce priveste persoana ta si pe cele 5 care te-au aprobat. Nu intelegi ce citesti. Ce treaba are articolul cu analfabetismul functional?

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS