Actualitate Recomandări

”Galeria bursierilor Nosa” în centrul istoric

(FOTO) Pe trotuarul care face legătura între Complexul Sugălete și pietonalul Liviu Rebreanu, în zona Teatrului de vară, municipalitatea a amplasat panouri de informare avându-i în prim plan pe bursierii Nosa.

1 panou nosa 2 panou nosa 3 panou nosa 4 panou nosa

Rareș Buhai are rezervat un panou special, iar pe celelalte sunt restul studenților care au obținut rezultate meritorii ca liceeni, din 2009 până în prezent. Pe fiecare panou sunt prezentați, cu fotografie și un scurt CV, câte patru bursieri.

”Vom continua această galerie cât timp vor ține bursele Nosa și sper să țină foarte mult timp pentru că sunt tinerii cu care ne mândrim cel mai mult, sunt liderii generației lor”, a spus primarul Ovidiu Crețu.

Din 2009, Primăria Bistrița acordă anual câte burse de merit Nosa unor studenţi cu rezultate deosebite la învăţătură, în vederea stimulării obţinerii de performanţe şcolare.

5 panou nosa 6 panou nosa 7 panou nosa 8 panou nosa

Potrivit regulamentului, pot fi acordate două burse de merit ”Nosa” studenţilor cu domiciliul în Bistriţa care au obţinut rezultate individuale deosebite în activitatea şcolară şi de performanţă pe parcursul studiilor liceale. De asemenea, bursa se acordă din oficiu studenţilor cu domiciliul în Bistriţa care au obţinut premiile I, II, III sau menţiune la una dintre olimpiadele internaţionale.

Bursierii Nosa de anul acesta sunt Rareș Buhai, Szekeres Ilma, Alexandra Beudean și Vlad Socaciu (foto).

9 panou nosa 10 panou nosa 11 panou nosa 12 panou nosa

2 comentarii

  • Idea e buna si intentia frumoasa. Amplasarea e nefericita. Dupa ce odiosul cort va fi in sfarsit inlaturat, vedrea spre piata centrala va fi obturata de sirul de panouri. Sunt o multime de locuri pe pasaje intre Dornei si Liviu Rebreanu sau inspre parc unde panourile de afisaj ar fi reprezentat un castig fara minusuri pe zidurile oarbe. Asa insa … Bine ca vor fi taiati copacii pentru mai mare vizibilitate a cladirilor si i-am inlocuit cu panouri de afisaj. Si, ca sa fie sigur ca nu vor mai fi mutate i-am pus acolo, dintru inceput pe premianti.

  • Nefericit este și modul în care au gestionat informațiile pe care le-au avut despre dragii lor bursieri Nosa. Personal, nu-mi amintesc să-mi fi făcut studiile liceale în cadrul Colegiului Național Andrei Mureșanu, dar probabil că reprezentanții Primăriei știu mai bine decât mine acest lucru și au preferat să ignore datele pe care le-am transmis.

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS