Recomandări Social

Pârâu din pădurea Slătiniței, eliberat de gunoaie de voluntari mari și mici (FOTO)

Oameni inimoși cărora le place să trăiască într-un mediu curat și sănătos s-au mobilizat împreună cu copiii și au eliberat de gunoaie albia unui pârâiaș care curge prin pădurea satului Slătinița.

Au pus umărul la făcut curățenie tinerii de la organizația Peniel Bistrița, dar și ”Kilometrul Albastru”, iar rezultatul a încântat pe toată lumea: apa a curs, în sfârșit, liberă, fără să mai fie nevoită să se strecoare printre gunoaie.

Inițiativa i-a aparținut Semidei Pop, cea care a dat viață cartierului Slătinița organizând activități pentru familii și copii, toate cu respect pentru natură și viață.

S-au alăturat demersului ei oameni și organizații care împărtășesc aceleași valori și care au făcut lună și bec pădurea, arătând încă o dată că marile schimbări se fac, de fapt, cu pași mici și că fiecare putem contribui în felul nostru pentru ca să transformăm lumea în care trăim în una mai bună.

Prin aceste păduri frumoase, eliberate de gunoaie, Semida Pop îi va călăuzi, cu siguranță, pe cei mici și vara aceasta organizând împreună cu ei adevărate aventuri de week-end, pline de activități frumoase din care vor avea multe de învățat.

Adaugă comentariu

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS