Actualitate Social

Parcări de reşedinţă, scoase la licitaţie. Cât a încasat municipalitatea din parcările cu plată

Locuri de parcare de reşedinţă din mai multe zone ale Bistriţei vor fi scoase la licitaţie în 7 mai, şedinţele de atribuire urmând să continue. Municipalitatea a scos la licitaţie lucrările de marcare a 6.000 de locuri de parcare de reşedinţă şi achiziţionare a 4.000 de plăcuţe de rezervare a locurilor.

Persoanele fizice şi juridice care au domiciliul în zona delimitată de străzile Piaţa Mică – Ecaterina Teodoroiu – Zorilor, Liviu Rebreanu – Ecaterina Teodoroiu – Vasile Alecsandri – Pasajul VIII, în blocul nr. 1 (6) şi nr. 4 bl. 5A, sc. A – Aleea Ineu şi blocul 9A – strada Zorelelor şi au depus documente în vederea atribuirii / licitării unui loc de parcare de reşedinţă, sunt invitate în data de 07 mai la sediul Primăriei Bistriţa – Piaţa Centrală nr. 6, în sala mare de şedinţe, la ora 16.00.

Va intra în şedinţă: blocul nr. 9, sc. A, B, C din strada Ecaterina Teodoroiu, str. Ecaterina Teodoroiu: bl. 15 sc. A, B; bl. 17 sc. A, B, C, Aleea Ineu: bl. 1(6), sc. A, B, C; nr. 4, bl. 5A, sc. A, Intrarea Zorelelor: bl. 9A, sc. A.


Documentele necesare în vederea participării la şedinţa de atribuire/licitare mai pot fi depuse până în data de 6 mai, ora 16.00.

Totodată, în vederea participării la procedura de atribuire / licitare a locurilor de parcare situate în zona delimitată de străzile Rodnei – Someşului – Carpaţi, persoanele fizice şi juridice deţinătoare a unui autovehicul, care doresc atribuirea unui loc de parcare sunt invitate să depună documentele necesare la Primăria Bistriţa – sediul Serviciului public municipal „Direcţia Patrimoniu” din strada Gheorghe Şincai nr. 2 – până la data de 7 mai.

Conform datelor municipalităţii, în cursul anului 2014 s-au realizat peste 1.200 de locuri de parcare de reşedinţă noi, din care s-au atribuit 653 de locuri. De asemenea, au fost atribuite 1.667 locuri de parcare, atât în parcările nou create, cât şi din reatribuirea parcărilor ca urmare a renunţării de către deţinătorii de abonamente, din diferite motive. În anul 2014, încasările din activităţile aferente parcărilor de reşedinţă a crescut cu 13,1 % faţă de anul trecut, suma încasată fiind de 735.333 lei.

În ceea ce priveşte parcările cu plată din municipiu, au fost eliberate un număr de 156 de abonamente şi s-au încheiat contracte de rezervare a locurilor de parcare în favoarea a 21 persoane juridice. O realizare importantă este implementarea sistemului de plată a parcărilor prin transmiterea unui SMS de pe telefonul mobil. Din funcţionarea sistemului de parcare cu plată, abonamente, tichete, parcometre şi contracte de rezervare, s-a încasat suma totală de 63.303 lei.

De curând, Primăria Bistriţa a scos la licitaţie lucrările de marcare a 6.000 de locuri de parcare de reşedinţă şi achiziţionare a 4.000 de plăcuţe de rezervare a locurilor.

Etichete

3 comentarii

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS