Actualitate

Parchetul Beclean a făcut recurs în cazul fostului şef al SPR Cluj care a accidentat mortal un om

Fostul şef al Serviciului Poliţiei Rutiere din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, comisarul şef Gheorghe Tomescu, a fost candamnat la nouă luni de închisoare de Judecătoria Beclean, dar Parchetul de pe lângă Judecătoria Beclean a declarat recurs în acest dosar.

Potrivit informaţiilor postate pe portalul instanţelor de judecată, magistraţii Judecătoriei Beclean l-au condamnat luna trecută pe Gheorghe Tomescu pentru infracţiunea de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului la pedeapsa de 9 luni închisoare din care va fi dedusă perioada în care acesta a stat în arest preventiv.  

Potrivit portalului, instanţa a contopit pedepsele stabilite pentru infracţiunile concurente şi i-a aplicat lui Gheorghe Tomescu „pedeapsa cea mai grea”, de nouă luni de închisoare, în regim de detenţie.

„Instanţa a constatat că, în perioada 24.10.2010, orele 06,00 – 23.11.2010, orele 13,00, inculpatul s-a aflat în stare de reţinere, respectiv arest preventiv. În baza art. 88 alin.1 Cod penal, a dedus din durata pedepsei aplicate perioada reţinerii şi a arestului preventiv sus-menţionată”, se mai arată în sentinţa publicată pe portalul instanţelor de judecată.

Tot aici se menţionează că Tomescu este obligat să plătească 3.800 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare în favoarea statului.

Sentinţa a fost pronunţată în data de 13 octombrie a.c., dar Parchetul de pe lângă Judecătoria Beclean a declarat recurs în acest dosar. Dosarul va intra pe rolul Curţii de Apel Cluj în data de 12 decembrie 2011.

Fostul comisar şef Gheorghe Tomescu a fost arestat în 24 octombrie 2010 după ce a ucis un bărbat de 39 de ani pe o trecere de pietoni din satul Reteag şi apoi a fugit de la locul accidentului.            

 FOTO: ziuadecluj.ro

1 comentariu

  • Nu l ati cunoscut deloc……… sa l puteti judeca
    Era si este un baiat bun… care a gresit si plateste sufleteste toata viata pt asta…..
    Fii tare !!

    gabi

Apasă aici ca să comentezi

Reguli pentru comentarii. Click aici.

GA vertical

Carliont

KissFM

KISS FM

Titlu Articole Recente

Articole recente

Titlu Comentarii recente

Comentarii recente

CleverADS